Club-estek

 

ONLINE CLUB-ESTEK - KEZDŐDIK A SZEZON! 

 

Egy perc: a Nyár meg sem hőkölt belé
S Párisból az Ősz kacagva szaladt.
Itt járt s hogy itt járt, én tudom csupán
Nyögő lombok alatt.
(Ady Endre: Párisban járt az ősz)

A nyári mélázások és tespedések után frissítőlég hatnak az ősz közösségi élményei, kulturális programjai. Ilyenkor felébred bennünk a tudásvágy, és az utazási kedv. Ezért mi izgalmas előadásokkal, különleges célpontokkal és nyereményjátékkal várjuk Önöket! Tartsanak hát velünk ebben az elegáns és intellektuális évszakban is! 


Október 28. A Dubaji világkiállítás
Dr. Gombos Péter előadása


Most októberben - némi halasztással - nyitja meg kapuit Dubajban az EXPO 2020. Mint ahogy az várható volt a Perzsa-öböl menti emírségtől, ezt a rendezvényt is a professzionalizmus, a látvány és a jövő-orientáltság jegyében szervezték meg. Nem hiába  szól így az esemény jelmondata: "Az elmék összekapcsolása, a jövő megteremtése.” Ismerjük meg közösen a helyszínt, a mögöttes koncepciót és a pavilonokat! Barangoljunk együtt online az oázissá varázsolt sivatagi homokban!


A programok hat órakor kezdődnek, 17:45- kor már be lehet jelentkezni.

Az előadók díjazása becsületkassza alapon működik - részleteket lásd alább. Támogatóink számára hozzáférést biztosítunk az előadásokról készült videókhoz.

ZOOM link:
https://us02web.zoom.us/j/4434171635?pwd=ZmlKcUZySVk1eDhxd1pES0RyT29Rdz09
Meeting ID: 443 417 1635
Passcode: Haris


 

Az előadások továbbra is az Önök adományainak köszönhetően valósulnak meg, ezért kérjük, hogy tetszőleges összeg átutalásával támogassák az előadókat.


Az utalási mezőbe mindenképpen írják be, hogy ADOMÁNY, valamint  a dátumot, hogy melyik előadásokra szánják az utalást. A címet nem kell beírni.
 

Számlaszám: 
Papp Ábris OTP 11773140-11330875

 

 

Várjuk Önöket szeretettel!

HARIS TRAVEL CLUB