HARIS TRAVEL CLUB KEDVEZMÉNYEK

Programjainkra jelentkező utasaink részére az alábbi kedvezményeket biztosítjuk:

CLUB BONUS: Azon utasaink, akik megtettek velünk 2 Európán kívüli, vagy 3 európai utazást, törzsutasokká válnak, melynek részeként Club Bonus kedvezményben részesülnek. Az 1 napos, valamint az ünnepi programok kivételével minden utazásnál felhasználható. A kedvezmény örök érvényű, másra át nem ruházható, személyre szóló és a részvételi díjból kerül levonásra. A Club Bonus kedvezmény mértéke minden programunkon eltérő, összegéről az útra való jelentkezés esetén munkatársaink adnak tájékoztatást.

ON-LINE: A kedvezmény akkor érvényesíthető, ha jelentkezésüket a honlapunkon keresztül adják le a „Jelentkezem az útra” gombra kattintva. A részvételi díjból 2,5% kedvezményt írunk jóvá abban az esetben, ha a jelentkezés véglegesítése a hiánytalanul kitöltött „jelentkezési lap” visszaküldésével 2 munkanapon belül megtörténik. A kedvezmény az 1 napos programok kivételével minden utazásunkra érvényesíthető.

KORÁN KELŐK KEDVEZMÉNYE: Egy-egy programunk esetében külön feltüntetett fizetési kondíciókkal érvényesíthető kedvezmény. 

 

EGY UTAZÁS ALKALMÁVAL EGYSZERRE MAXIMUM 2 FAJTA KEDVEZMÉNY ÉRVÉNYESÍTHETŐ.

VALUTAVÁLTÓ
SELECT * FROM article_cikk WHERE csoport_id=131 and article_category_id=1 and aktiv=1 and ellenor=1 and (erv_date>=CURDATE() or erv_date='0000-00-00')