FOGLALJON MOST, FIZESSEN KÉSŐBB!

Kedves Utasunk!

2020. december 1-től kezdődően elindítjuk előfoglalási akciónkat, melynek keretében egy új típusú, kockázatmentes, minden eddiginél előnyösebb fizetési konstrukciót biztosítunk Utasainknak:

 

Minden körutazásunkra a mai naptól ELŐLEG BEFIZETÉSE NÉLKÜL lehet jelentkezni.

 

Az akció részletei a következők:

- az ajánlat a saját szervezésű külföldi útjainkra érvényes (kivéve az egy napos kirándulások).

- a járványhelyzetre való tekintettel mentesítjük utasainkat az anyagi kötelezettségvállalás alól, illetve biztosítjuk a későbbi ingyenes, minden fizetési kötelezettségtől mentes lemondási, átfoglalási lehetőséget.

- a visszaigazolt foglalást fenntartjuk és garantáljuk, előlegfizetés nélkül is a következők szerint: a foglalás teljes díjának előlegét (40 %-át) a 2021. május 1. után induló utazásokra  2021. március 1-ig, az áprilisban induló programokra 2021. február 1-ig kell befizetni. Amennyiben a visszaigazoláson megadott határidőig előlegfizetés nem történik, úgy a foglalás automatikusan, minden következmény nélkül törlődik. A fennmaradó 60%-ot az utazás indulását megelőző 30. napig kell befizetni.

- a foglalás feltétele a honlapunkon online, e-mailben vagy postai úton írásban, vagy irodánkban személyesen leadott jelentkezés az adott útra. A foglalás minden esetben onnantól érvényes, hogy azt kollégáink visszaigazolták, Utasunk pedig az elfogadta és  aláírva visszaküldte az utazási szerződést.

 

Weboldalunkon már most számos ajánlat közül válogathatnak, de érdemes gyakran böngészni honlapunkat, mert folyamatosan kerülnek fel az újabb programok és időpontok!

2020. december 1.

Bővebben

Kisfaludy Turisztikai Fejlesztési Program

Kedves Utasaink!

Örömmel osztjuk meg Önökkel a hírt, mely szerint Papp Ábris idegenvezető kollégánk a Kisfaludy Turisztikai Fejlesztési Program keretében támogatást nyert el arra, hogy  Magyarország egyik turisztikailag kevésbé ismert tájegységének nevezetességeit feltárja.

A pályázatra készített izgalmas kirándulások leírását az alábbi linkre kattintva olvashatják el, jövőre pedig reméljük együtt sétálunk Ábrissal a Gödöllői-dombvidéken!

Papp Ábris: A Gödöllői-dombság turisztikai bemutatása két tematikus túraútvonal keretében

 

A pályázati támogatás elnyeréséről szóló tájékoztatót ide kattintva tekinthetik meg: Tájékoztatás

 

Bővebben

VALUTAVÁLTÓ