INFORMÁCIÓK ÚTJAINK INDÍTÁSÁVAL KAPCSOLATBAN

Kedves Utasaink!

Magyarországon hivatalosan is megszűnt a veszélyhelyzet, a magyar állampolgárok szabadon utazhatnak Európán belül, valamint hazatéréskor mentesülnek a karanténba vonulás kötelezettsége alól.

A fentiek értelmében örömmel jelentjük, hogy irodánk az Európai útjait elindítja, azokra a jelentkezést megnyitottuk, sőt, a környező oszágokba új, nyaralós programokat is készítettünk az Önök számára. 

Az utazások indítása
Továbbra is folyamatosan figyeljük a hazai és nemzetközi híreket, így amint biztosítottak a feltételek a biztonságos utazáshoz, Európán kívüli útjainkat is indítani fogjuk. Ez minden útnál egyedi mérlegelést igényel, a korlátozások feloldásától függ. Csak hivatalos információk alapján fogjuk meghozni azt a döntést, hogy mely utakat és célországokat tekinthetjük biztonságosnak, melynek alapja a magyar, illetve a célország döntéshozó szervének (kormányának) szabályozása.

Kizárólag olyan programokat fogunk indítani, melyek során biztosított az utazási szerződésben lévő szolgáltatások teljesítése, vagyis az alábbi feltételek mindegyike fennáll:
- A programban lévő országokba magyar állampolgárok karantén intézkedés nélkül, szabadon beléphetnek és hazautazhatnak
- A program során érintett szállodák nyitva állnak, és utasainkat igazoltan fogadni tudják
- Az utazási szerződésben meghatározott közlekedési eszköz (busz/repülő) Magyarország és a célország között közlekedik.

Az utazás során a programban meghirdetett látnivalók nyitva tartása, a belépés feltételei az éppen az adott országban hatályos szabályozásoknak megfelelően változhat. Elképzelhető, hogy egyes látványosságok megtekintésére csak korlátozottan lesz lehetőség. Amennyiben valamely látnivaló egyáltalán nem megtekinthető, lehetőség szerint helyettesítő programról gondoskodunk.

Az aktuális beutazási szabályokról, vízum előírásokról a Külügyminisztérium weboldalán tudnak tájékozódni.

Egészségügyi intézkedések utazásaink során
Az Önök és munkatársaink (idegenvezetőink, gépkocsivezetőink) egészsége védelmében az alábbi intézkedéseket vezettük be:

Buszos utazás:
- A buszok folyamatosan és teljes körűen fertőtlenítve vannak
- Minden felszálláskor biztosított a kézfertőtlenítő használata
- Az autóbuszon kérjük, viseljenek maszkot, vagy az arc eltakarására alkalmas sálat, kendőt.

Repülős utazás:
- A repülőterek és légitársaságok egészségügyi szabályait minden utasunknak be kell tartania. Ez repterenként és légitársaságonként eltérő lehet, de jelenleg a maszk viselése mindenhol egységesen kötelező, az indulási reptérre való belépéstől a célország repülőterének elhagyásáig.

Városnézések:
- Minden utasunknak audioguide készüléket biztosítunk. A készülékek fertőtlenítve vannak minden utazás előtt, azokhoz mindenkinek új, egyesével csomagolt fülhallgatót biztosítunk.
- A látványosságok megtekintésénél kérjük, tartsák be az adott helyen aktuálisan előírt szabályozásokat (maszk viselése, távolságtartás)

Köszönjük eddigi bizalmukat, és reméljük, a jövőben még nagyon sok szép utazáson találkozhatunk!

Budapest, 2020. július 6.

 

Tisztelettel,
Haris Ernő

Bővebben

VALUTAVÁLTÓ
SELECT * FROM article_cikk WHERE csoport_id=131 and article_category_id=1 and aktiv=1 and ellenor=1 and (erv_date>=CURDATE() or erv_date='0000-00-00')