HAJÓZÁS AZ ARAB-ÖBÖLBEN & KÖRUTAZÁS OMÁNBAN

Időpontok: 2021. január 29 - február 09.

,
Áttekintés
Program
Árak, dátumok
Tudnivalók

ÚJ VÁLTOZAT!

Az Ezeregyéjszaka mesevilágába röpíti utasait a COSTA DIADEMA hajó. Az utazáson megismerkedünk az Arab-félsziget sivatagjaival, betekintést nyerhetünk a modern és gazdag Emírségek pompájába, valamint a hajóutat követően lehetőség nyílik Omán csodáinak felfedezésére is. Az Arab-félsziget ékszerdoboza magas hegyvonulatokkal, gyönyörű tengerpartokkal, a végtelen homokdűnék között virágzó oázisokkal, történelmi erődökkel, fejlett infrastruktúrával és nyitott szemléletű, barátságos emberekkel várja Önöket.

 

 

Utazás: Budapest – Dubaj – Maszkat – Budapest menetrendszerinti repülőjárattal, a körutazáson légkondicionált autóbusszal és COSTA tengerjáró hajóval.
Elhelyezés: Dubajban és Ománban középkategóriás szálloda 2 ágyas, zuhanyzós / WC-s szobáiban, valamint 7 éjszaka hajón, kétágyas belső vagy balkonos kabinokban választás szerint.
Ellátás: a hajón teljes ellátás és italcsomag a 2. nap vacsorától a 9. nap reggeliig (étkezés teljes ellátással a reggelihez alapitalokkal, az ültetett és büfé vacsoránál pedig a következő italok fogyasztásával: folyóborok, csapolt sör, gépi üdítő italok és ásványvíz). Dubajban reggeli, Ománban félpanziós ellátás: reggeli és ebéd vagy vacsora a programoktól függően.


1. nap: Budapest – Dubaj
Elutazás a délutáni órákban Dubajba a menetrend függvényében. Érkezés későeste, majd transzfer a szállodába. Szállás.

2. nap: Dubaj
DUBAJ a második legfontosabb emírség, amely az Arab-öböl partján kb. 72 km hosszan nyúlik el. Annak ellenére, hogy az ország területének alig 5 %-át foglalja el, jelentősége és ismertsége a legnagyobb az összes emírség között. Autóbuszos városnézés: Burj El Arab Hotel (Dubaj egyik szimbóluma), Jumeriah mecset, Dubaj múzeum, Pálma-sziget, Creek öböl. Látogatás a fűszerpiacon, majd a városnézés csúcspontjaként fakultatív lehetőségként a világ legmagasabb épületének, a Burj Khalifa 124. emeletén gyönyörködünk Dubaj panorámájában. A világ legnagyobb bevásárlóközpontja, benne egy óriási akváriummal is itt található, és közvetlenül mellette pedig a világ legnagyobb zenélő szökőkútja. Késő délután irány a kikötő, BEHAJÓZÁS, szállás a hajón.

3. nap: Dubaj
Fakultatív sivatagi túra a COSTA hajótársaság szervezésében, magyar nyelvű kísérővel. A félnapos programon a lenyűgöző és titokzatos sivatag világa várja Önöket. Homokdűnéken szánkázhatnak dzsipekkel a vörös és arany minden árnyalatában izzó sivatag dombjain, majd beduinsátrakban arab kávét és a dubaji ízletes datolyát kóstolhatnak, végül a tevegelés sem maradhat ki a programból. Visszatérés a hajóhoz, koradélután továbbhajózás, szállás a hajón.

4. nap: Maszkat
Reggel kikötés MASZKAT-ban. Fakultatív félnapos városnézés Omán fővárosában, MASZKAT-ban. Látogatás a Kábúsz Szultán Mecsetben (a Közel-Kelet egyik legnagyobb mecsete szigorú öltözködési szabályok betartásával látogatható!), valamint Omán történelmét bemutató Bait Al Zubair múzeumban. Továbbá a városnézés során érintjük még az Al Jalali és Al Mirani erődöket, és a szultáni palotát. Séta a festői szépségű óvárosban és a nagybazárban. Este továbbhajózás, szállás a hajón.

5. nap: Egész napos hajózás az Arab-öbölben
Pihenés, hajózás a tengeren. A hajóút során élvezhetik a COSTA DIADEMA hajó sokrétű szolgáltatásait: fedélzeti szórakoztató- és sportlétesítményeket, továbbá kikapcsolódást a hajó wellness központjában. A vadonatúj csodahajó a Costa-flotta fejdíszeként, koronájaként a tengeren elérhető legtökéletesebb, leginnovatívabb és legmeglepőbb élménykavalkádot kínálja.

6. nap: Doha
Reggel kikötés Katar fővárosában, DOHÁ-ban. Doha tele csillogó, elképesztő felhőkarcolók százaival, sőt van olyan bevásárlóközpontja is, ahova Velencét felépítették kanálisostól, gondolástól. Óriási ütemben építkezik, hiszen a 2022-es labdarugó VB-t Katar rendezi. Fakultatív félnapos városnézés: Kard emlékmű, Gyöngy emlékmű, Óratorony, Katara kultúrfalu, Dhow-kikötő, a Pearl nevű mesterséges sziget és természetesen az elmaradhatatlan bazár, ahol tradicionális portékától kezdve az apró szuvenírekig mindent megtalálunk. Este továbbhajózás Abu Dhabiba, szállás a hajón.

7. nap: Abu Dhabi
Délelőtt kikötés ABU DHABI-ban, az egykori kis halászfaluban, ami ma már tündöklő világvárossá nőtte ki magát. A félnapos fakultatív városnézés során először megnézünk egy skanzent, az ún. „Örökség Falut”, ahol megismerhetjük a sivatagi életet, a helyi kézművesek mesterségeit, mindennapi életét. Lefotózhatjuk a világ második legdrágább hotelét, az arab építészeti stílusú Emirátusi Palotát. A városnézést a világ nyolcadik legnagyobb mecseténél zárjuk. Zayed sejk mecsetének kristálycsillárja az egyik legnagyobb a világon, továbbá itt található a világ legnagyobb kézzel készített, egy darabból álló szőnyege. Szállás a hajón.

8. nap: Abu Dhabi
Félnapos fakultatív program során ellátogatunk Abu Dhabi 2017-ben megnyílt fantasztikus Louvre múzeumába, ahol fény derül a különböző kultúrák kölcsönhatásaira az őskortól napjainkig. A Louvre Abu Dhabi a Közel-Keletről származó antik műkincseket és antik tárgyakat is bemutat, közöttük egy több mint 8000 éves, Jordániából származó óriási kétfejű mellszobrot és egy Szaúd-Arábiából származó, 350 ezer éve készült prehisztorikus kőszerszámot. A múzeum impozáns épülete külső megjelenésében is különleges élményt nyújt, akárcsak az Elnöki Palota (Qasr Al Watan). Az arab stílusban épült ámulatba ejtő építmény belülről csak tavaly óta látogatható a nagyközönség számára. Este továbbhajózás Dubajba, szállás a hajón.

9. nap: Dubaj – Al-Ain – Bahla
Reggelit követően kijelentkezés a hajóról és utazás autóbusszal Ománba. Útközben pihenőt tartunk az ománi határnál fekvő vörös homokdűnékkel körülvett zöld oázisnál, AL-AIN-ban, amely pár évtizede még egy kis beduin település volt. Régészeti parkja az UNESCO Világörökség része, ahol közel 5000 éves bronzkori sírokat tártak fel. Erődjében született Zayed sejk. A település híres a kuriózumnak számító, tradicionális tevepiacáról is. Továbbutazás a végtelen sivatagon át az ország egyik szépséges erődvárosába, Omán kulturális fővárosába NIZWA-ba, szállás.

10. nap: Bahla – Nizwa – Maszkat
Reggelit követően látogatás NIZWA impozáns erődjében, melynek tornyairól gyönyörű kilátás nyílik a városra és környékére. Felkeressük még tradicionális bazárját is, ahol csodaszép kézműves termékeket vásárolhatunk. Továbbutazás az ország legrégibb erődvárosába, BAHLA-ba. A XII. századi főváros 12 km-es fallal körülvett erődje az UNESCO Világörökség része. Séta BAHLA erődjében, majd útban Maszkat felé megtekintjük az ország egyik legszebb, XVII. században épült kastélyát JABRIN-ban. A Yaruba dinasztia által építtetett egykori oktatási központ szobáinak falfestményei és fafaragásai csodálatosak. Továbbutazás az ország fővárosába, Maszkatba, szállás.

11. nap: Maszkat – Barka – Al Thowarah
Reggeli után Maszkat környékére kirándulunk. Első állomásunk egy tengerparti kisváros, BARKA hal-, és zöldségpiaca lesz, majd ellátogatunk a XVII. század végén épült Bayt Al Naman erődhöz. Az impozáns vár falai között megelevenedik előttünk Omán történelme. A vártúrát követően az AL THOWARAH gyógyforráshoz utazunk tovább, ahol megismerjük Omán ezer éve működő, híres „Falaj” öntözőrendszerét. Útban vissza Maszaktba, rövid látogatást teszünk a negyed évszázada alapított Amouge parfümgyárban. Az éjjeli repülőtéri transzferig pihenés a szállodában.

12. nap: Maszkat – Budapest
A hajnali órákban búcsút veszünk az Arab-félsziget gyöngyszemétől, hazautazás átszállással Dubajban, érkezés Budapestre a déli órákban várható a menetrend függvényében.

UNESCO Világörökség:
Omán: Al-Ain régészeti park, Bahla erőd

HAJÓZÁS AZ ARAB-ÖBÖLBEN & KÖRUTAZÁS OMÁNBAN

2021. 01. 29.
12 nap
499 500 HUF/fő

 

Belső kabinban               

Zárt (cove) balkonos kabin FELÁR             

2. fedélzeti szint

Balkonos kabin FELÁR

 

Részvételi díj:             

 

499.500,-Ft

 

+ 54.600,-Ft 

 

+67.500,Ft 

 

   

Egyágyas felár:

104.500,-Ft

nem elérhető

nem elérhető

    

Megrendelés leadásánál a megjegyzésbe kérjük jelezze, hogy belső kabint, vagy balkonos kabint szeretne!

Repülőtéri illeték: kb. 128.000,- Ft (Az indulásig változhat!)
Kikötői illeték: 74.500,- Ft (A részvételi díjjal együtt fizetendő irodánkban!)


A hajótársaság személyzete számára a kötelező szervízdíj/ borravaló, továbbá a programok során a helyi buszvezetők, idegenvezetők részére: 120 EUR /fő (Helyszínen fizetendő!)

Felhívjuk szíves figyelmüket arra, hogy a Szervízdíj / Borravaló az idegenforgalomban bevett szokás, ajánlott, egyes országokban pedig kötelező (pl. gépkocsivezető, idegenvezető, szállodák, éttermek stb.).
A helyiek az ajánlott borravalót elvárják, kötelezőnek tekintik!


A részvételi díj a belépőjegyek árát magában foglalja.
A BBP utasbiztosítást a részvételi díj tartalmazza! Kedvezményes csoportos útlemondási biztosítás díja: 1,5 %.

Fakultatív programok részvételi díja magyar nyelvű idegenvezetéssel min. 15 fő esetén:
(a részvételi szándékot kérjük foglaláskor jelezni, továbbá irodánkban utazás előtt 61. nappal kifizetni!)

- Burj Khalifa belépő: kb. 60,-USD
- Sivatagi szafari (COSTA hajótársaság szervezésében): kb. 100,-USD
- Maszkat félnapos városnézés: 50,- USD
- Doha félnapos városnézés: 50,- USD
- Abu Dhabi félnapos városnézés 7. napon belépőkkel: 40,- USD
- Abu Dhabi félnapos városnézés 8. napon belépőkkel: 70,- USD

Vízumdíj:
Emirátusok: vízummentes
Katar: tranzitvízum díjtalan
Omán: kb. 15,- USD (1 db fénykép szükséges hozzá és irodánkban fizetendő utazás előtt 61. nappal!)
Ügyintézési díj: 3.500,- Ft

 Kérjük, kövessék figyelemmel a Konzuli Szolgálat folyamatosan frissülő weboldalát, ahol aktuális információkat talál az utazást érintő országról.  Az oldalon az országba belépéshez szükséges okmányok, beutazási szabályok, vámszabályok és egyéb hasznos tanácsok olvashatóak.

https://konzuliszolgalat.kormany.hu/azsia?egyesult-arab-emirsegek

https://konzuliszolgalat.kormany.hu/azsia?oman

https://konzuliszolgalat.kormany.hu/azsia?katar

TÁJÉKOZTATJUK, HOGY AZ ÚTRA SPECIÁLIS UTAZÁSI FELTÉTELEK VONATKOZNAK!

 

A változtatás jogát fenntartjuk!

Nem foglalható
Út neve: HAJÓZÁS AZ ARAB-ÖBÖLBEN & KÖRUTAZÁS OMÁNBAN
Dátuma:
Jelentkezők száma:
Főutas vezetéknév:
Főutas utónév:
Főutas születési idő:
Főutas felszállási hely:
További utasok:
Az Ön címe:
Az Ön telefonszáma:
Az Ön e-mail címe:
Megjegyzés:
Az adatkezelési szabályzatot elfogadom!

VALUTAVÁLTÓ

HARIS TRAVEL CLUB

1075 Budapest, Károly körút 11. 3. emelet

Tel: +36 1 317-2354, + 36 1 327-0793

Mobil: +36 30 247-9008; +36 30 247-9009

Fax: +36 1 317-8613

E-mail: info@haristravel.hu

www.haristravel.com

Eng.szám: R-1153/95/99

HAJÓZÁS AZ ARAB-ÖBÖLBEN & KÖRUTAZÁS OMÁNBAN

Indulási dátumok:
2021.01.29

ÚJ VÁLTOZAT!

Az Ezeregyéjszaka mesevilágába röpíti utasait a COSTA DIADEMA hajó. Az utazáson megismerkedünk az Arab-félsziget sivatagjaival, betekintést nyerhetünk a modern és gazdag Emírségek pompájába, valamint a hajóutat követően lehetőség nyílik Omán csodáinak felfedezésére is. Az Arab-félsziget ékszerdoboza magas hegyvonulatokkal, gyönyörű tengerpartokkal, a végtelen homokdűnék között virágzó oázisokkal, történelmi erődökkel, fejlett infrastruktúrával és nyitott szemléletű, barátságos emberekkel várja Önöket.

 

 

Utazás: Budapest – Dubaj – Maszkat – Budapest menetrendszerinti repülőjárattal, a körutazáson légkondicionált autóbusszal és COSTA tengerjáró hajóval.
Elhelyezés: Dubajban és Ománban középkategóriás szálloda 2 ágyas, zuhanyzós / WC-s szobáiban, valamint 7 éjszaka hajón, kétágyas belső vagy balkonos kabinokban választás szerint.
Ellátás: a hajón teljes ellátás és italcsomag a 2. nap vacsorától a 9. nap reggeliig (étkezés teljes ellátással a reggelihez alapitalokkal, az ültetett és büfé vacsoránál pedig a következő italok fogyasztásával: folyóborok, csapolt sör, gépi üdítő italok és ásványvíz). Dubajban reggeli, Ománban félpanziós ellátás: reggeli és ebéd vagy vacsora a programoktól függően.


1. nap: Budapest – Dubaj
Elutazás a délutáni órákban Dubajba a menetrend függvényében. Érkezés későeste, majd transzfer a szállodába. Szállás.

2. nap: Dubaj
DUBAJ a második legfontosabb emírség, amely az Arab-öböl partján kb. 72 km hosszan nyúlik el. Annak ellenére, hogy az ország területének alig 5 %-át foglalja el, jelentősége és ismertsége a legnagyobb az összes emírség között. Autóbuszos városnézés: Burj El Arab Hotel (Dubaj egyik szimbóluma), Jumeriah mecset, Dubaj múzeum, Pálma-sziget, Creek öböl. Látogatás a fűszerpiacon, majd a városnézés csúcspontjaként fakultatív lehetőségként a világ legmagasabb épületének, a Burj Khalifa 124. emeletén gyönyörködünk Dubaj panorámájában. A világ legnagyobb bevásárlóközpontja, benne egy óriási akváriummal is itt található, és közvetlenül mellette pedig a világ legnagyobb zenélő szökőkútja. Késő délután irány a kikötő, BEHAJÓZÁS, szállás a hajón.

3. nap: Dubaj
Fakultatív sivatagi túra a COSTA hajótársaság szervezésében, magyar nyelvű kísérővel. A félnapos programon a lenyűgöző és titokzatos sivatag világa várja Önöket. Homokdűnéken szánkázhatnak dzsipekkel a vörös és arany minden árnyalatában izzó sivatag dombjain, majd beduinsátrakban arab kávét és a dubaji ízletes datolyát kóstolhatnak, végül a tevegelés sem maradhat ki a programból. Visszatérés a hajóhoz, koradélután továbbhajózás, szállás a hajón.

4. nap: Maszkat
Reggel kikötés MASZKAT-ban. Fakultatív félnapos városnézés Omán fővárosában, MASZKAT-ban. Látogatás a Kábúsz Szultán Mecsetben (a Közel-Kelet egyik legnagyobb mecsete szigorú öltözködési szabályok betartásával látogatható!), valamint Omán történelmét bemutató Bait Al Zubair múzeumban. Továbbá a városnézés során érintjük még az Al Jalali és Al Mirani erődöket, és a szultáni palotát. Séta a festői szépségű óvárosban és a nagybazárban. Este továbbhajózás, szállás a hajón.

5. nap: Egész napos hajózás az Arab-öbölben
Pihenés, hajózás a tengeren. A hajóút során élvezhetik a COSTA DIADEMA hajó sokrétű szolgáltatásait: fedélzeti szórakoztató- és sportlétesítményeket, továbbá kikapcsolódást a hajó wellness központjában. A vadonatúj csodahajó a Costa-flotta fejdíszeként, koronájaként a tengeren elérhető legtökéletesebb, leginnovatívabb és legmeglepőbb élménykavalkádot kínálja.

6. nap: Doha
Reggel kikötés Katar fővárosában, DOHÁ-ban. Doha tele csillogó, elképesztő felhőkarcolók százaival, sőt van olyan bevásárlóközpontja is, ahova Velencét felépítették kanálisostól, gondolástól. Óriási ütemben építkezik, hiszen a 2022-es labdarugó VB-t Katar rendezi. Fakultatív félnapos városnézés: Kard emlékmű, Gyöngy emlékmű, Óratorony, Katara kultúrfalu, Dhow-kikötő, a Pearl nevű mesterséges sziget és természetesen az elmaradhatatlan bazár, ahol tradicionális portékától kezdve az apró szuvenírekig mindent megtalálunk. Este továbbhajózás Abu Dhabiba, szállás a hajón.

7. nap: Abu Dhabi
Délelőtt kikötés ABU DHABI-ban, az egykori kis halászfaluban, ami ma már tündöklő világvárossá nőtte ki magát. A félnapos fakultatív városnézés során először megnézünk egy skanzent, az ún. „Örökség Falut”, ahol megismerhetjük a sivatagi életet, a helyi kézművesek mesterségeit, mindennapi életét. Lefotózhatjuk a világ második legdrágább hotelét, az arab építészeti stílusú Emirátusi Palotát. A városnézést a világ nyolcadik legnagyobb mecseténél zárjuk. Zayed sejk mecsetének kristálycsillárja az egyik legnagyobb a világon, továbbá itt található a világ legnagyobb kézzel készített, egy darabból álló szőnyege. Szállás a hajón.

8. nap: Abu Dhabi
Félnapos fakultatív program során ellátogatunk Abu Dhabi 2017-ben megnyílt fantasztikus Louvre múzeumába, ahol fény derül a különböző kultúrák kölcsönhatásaira az őskortól napjainkig. A Louvre Abu Dhabi a Közel-Keletről származó antik műkincseket és antik tárgyakat is bemutat, közöttük egy több mint 8000 éves, Jordániából származó óriási kétfejű mellszobrot és egy Szaúd-Arábiából származó, 350 ezer éve készült prehisztorikus kőszerszámot. A múzeum impozáns épülete külső megjelenésében is különleges élményt nyújt, akárcsak az Elnöki Palota (Qasr Al Watan). Az arab stílusban épült ámulatba ejtő építmény belülről csak tavaly óta látogatható a nagyközönség számára. Este továbbhajózás Dubajba, szállás a hajón.

9. nap: Dubaj – Al-Ain – Bahla
Reggelit követően kijelentkezés a hajóról és utazás autóbusszal Ománba. Útközben pihenőt tartunk az ománi határnál fekvő vörös homokdűnékkel körülvett zöld oázisnál, AL-AIN-ban, amely pár évtizede még egy kis beduin település volt. Régészeti parkja az UNESCO Világörökség része, ahol közel 5000 éves bronzkori sírokat tártak fel. Erődjében született Zayed sejk. A település híres a kuriózumnak számító, tradicionális tevepiacáról is. Továbbutazás a végtelen sivatagon át az ország egyik szépséges erődvárosába, Omán kulturális fővárosába NIZWA-ba, szállás.

10. nap: Bahla – Nizwa – Maszkat
Reggelit követően látogatás NIZWA impozáns erődjében, melynek tornyairól gyönyörű kilátás nyílik a városra és környékére. Felkeressük még tradicionális bazárját is, ahol csodaszép kézműves termékeket vásárolhatunk. Továbbutazás az ország legrégibb erődvárosába, BAHLA-ba. A XII. századi főváros 12 km-es fallal körülvett erődje az UNESCO Világörökség része. Séta BAHLA erődjében, majd útban Maszkat felé megtekintjük az ország egyik legszebb, XVII. században épült kastélyát JABRIN-ban. A Yaruba dinasztia által építtetett egykori oktatási központ szobáinak falfestményei és fafaragásai csodálatosak. Továbbutazás az ország fővárosába, Maszkatba, szállás.

11. nap: Maszkat – Barka – Al Thowarah
Reggeli után Maszkat környékére kirándulunk. Első állomásunk egy tengerparti kisváros, BARKA hal-, és zöldségpiaca lesz, majd ellátogatunk a XVII. század végén épült Bayt Al Naman erődhöz. Az impozáns vár falai között megelevenedik előttünk Omán történelme. A vártúrát követően az AL THOWARAH gyógyforráshoz utazunk tovább, ahol megismerjük Omán ezer éve működő, híres „Falaj” öntözőrendszerét. Útban vissza Maszaktba, rövid látogatást teszünk a negyed évszázada alapított Amouge parfümgyárban. Az éjjeli repülőtéri transzferig pihenés a szállodában.

12. nap: Maszkat – Budapest
A hajnali órákban búcsút veszünk az Arab-félsziget gyöngyszemétől, hazautazás átszállással Dubajban, érkezés Budapestre a déli órákban várható a menetrend függvényében.

UNESCO Világörökség:
Omán: Al-Ain régészeti park, Bahla erőd

Árak:
499 500 HUF

 

Belső kabinban               

Zárt (cove) balkonos kabin FELÁR             

2. fedélzeti szint

Balkonos kabin FELÁR

 

Részvételi díj:             

 

499.500,-Ft

 

+ 54.600,-Ft 

 

+67.500,Ft 

 

   

Egyágyas felár:

104.500,-Ft

nem elérhető

nem elérhető

    

Megrendelés leadásánál a megjegyzésbe kérjük jelezze, hogy belső kabint, vagy balkonos kabint szeretne!

Repülőtéri illeték: kb. 128.000,- Ft (Az indulásig változhat!)
Kikötői illeték: 74.500,- Ft (A részvételi díjjal együtt fizetendő irodánkban!)


A hajótársaság személyzete számára a kötelező szervízdíj/ borravaló, továbbá a programok során a helyi buszvezetők, idegenvezetők részére: 120 EUR /fő (Helyszínen fizetendő!)

Felhívjuk szíves figyelmüket arra, hogy a Szervízdíj / Borravaló az idegenforgalomban bevett szokás, ajánlott, egyes országokban pedig kötelező (pl. gépkocsivezető, idegenvezető, szállodák, éttermek stb.).
A helyiek az ajánlott borravalót elvárják, kötelezőnek tekintik!


A részvételi díj a belépőjegyek árát magában foglalja.
A BBP utasbiztosítást a részvételi díj tartalmazza! Kedvezményes csoportos útlemondási biztosítás díja: 1,5 %.

Fakultatív programok részvételi díja magyar nyelvű idegenvezetéssel min. 15 fő esetén:
(a részvételi szándékot kérjük foglaláskor jelezni, továbbá irodánkban utazás előtt 61. nappal kifizetni!)

- Burj Khalifa belépő: kb. 60,-USD
- Sivatagi szafari (COSTA hajótársaság szervezésében): kb. 100,-USD
- Maszkat félnapos városnézés: 50,- USD
- Doha félnapos városnézés: 50,- USD
- Abu Dhabi félnapos városnézés 7. napon belépőkkel: 40,- USD
- Abu Dhabi félnapos városnézés 8. napon belépőkkel: 70,- USD

Vízumdíj:
Emirátusok: vízummentes
Katar: tranzitvízum díjtalan
Omán: kb. 15,- USD (1 db fénykép szükséges hozzá és irodánkban fizetendő utazás előtt 61. nappal!)
Ügyintézési díj: 3.500,- Ft

 Kérjük, kövessék figyelemmel a Konzuli Szolgálat folyamatosan frissülő weboldalát, ahol aktuális információkat talál az utazást érintő országról.  Az oldalon az országba belépéshez szükséges okmányok, beutazási szabályok, vámszabályok és egyéb hasznos tanácsok olvashatóak.

https://konzuliszolgalat.kormany.hu/azsia?egyesult-arab-emirsegek

https://konzuliszolgalat.kormany.hu/azsia?oman

https://konzuliszolgalat.kormany.hu/azsia?katar

TÁJÉKOZTATJUK, HOGY AZ ÚTRA SPECIÁLIS UTAZÁSI FELTÉTELEK VONATKOZNAK!