INDIAI ARANYHÁROMSZÖG & AZ ARANYTEMPLOM

Időpontok / árak

Időpont Nap/éj Utazás Szobatípus Alapár Foglalás
Jelenleg nincs tervezett indulás!
Ajánlatkérés

Repülőtéri illeték: kb. 162.000,- Ft (Az indulásig változhat!)
Egyágyas felár: 63.600,- Ft

A részvételi díj a belépőjegyek árát (kb. 110,- USD) nem foglalja magában. (Helyszínen fizetendő tétel!)
Kedvezményes csoportos útlemondási biztosítás díja: 1,5%.

A BBP biztosítást a részvételi díj tartalmazza!

Kötelező szervízdíj / borravaló a helyiek számára: 40,- USD
Felhívjuk szíves figyelmüket arra, hogy a Szervizdíj / borravaló az idegenforgalomban bevett szokás, ajánlott, egyes országokban pedig kötelező (pl. gépkocsivezető, idegenvezető, szállodák, éttermek stb.).
A helyiek az ajánlott borravalót elvárják, kötelezőnek tekintik!

ARANYTEMPLOM hosszabbítás felára (+ 2 éjszaka): 75.600,- Ft
Belső repülőjegyek: 230,-USD (Indulás előtt irodánkban fizetendő!)
Egyágyas felár: 30.800,- Ft
Kötelező szervizdíj / borravaló a helyiek számára: + 10,- USD


Vízumdíjak:
Vízumdíj: 25,- USD + ügyintézési díj: 3.500,- Ft

 

A részvételi díj tartalmazza:
- repülőjegyet Bp. – Delhi – Bp. útvonalon, átszállással Dubajban
- a körutazáson a közlekedést légkondicionált autóbusszal
- 5 éjszaka szállást helyi 4* kategóriás szállodák 2 ágyas, zuh. / WC-s szobáiban
- hosszabbítás esetén + 2 éjszaka szállást helyi 4* kategóriás szállodák 2 ágyas, zuh. / WC-s szobáiban
- félpanziós ellátást (reggeli és napi egy főétkezés a programoktól függően) + utolsó este búcsúvacsora
- városnézéseket és kirándulásokat az útiprogram szerint
- helyi és magyar idegenvezetést
- ATLASZ Prémium utasbiztosítást (Colonnade Biztosító)

A részvételi díj nem tartalmazza:
- repülőtéri illetéket: kb. 162.000,- Ft / fő (Az indulásig változhat!)
- indiai vízumot: 25,- USD / fő (Itthon intézzük, díja irodánkban utazás előtt fizetendő a Ft hátralékkal együtt készpénzben vagy bankszámlánkra befizetve szintén készpénzben!)
- indiai vízum ügyintézési díját: 3.500,- Ft / fő
- belépőjegyek árát (kivéve az Amritszár hosszabbítást): kb. 110,- USD / fő (Helyszínen fizetendő tétel!)
- kedvezményes csoportos útlemondási biztosítás díját (1,5 %)
- az AMRITSZÁR hosszabbítás felárát: 75.600,- Ft / fő (2 éjszaka félpanzióval)
- az amritszári hosszabbításhoz tartozó belföldi repülőjegy árát: 230,- USD / fő (Irodánkban utazás előtt fizetendő készpénzben vagy bankszámlánkra készpénzben befizetve!).
A fenti USD összegek FIZETÉSI határideje:
az utazás időpontját megelőző 61. nap, azaz 2019. december 23.-a!
- kötelező szerviz díjat / borravalót (helyi idegenvezetők, szállodák, buszsofőrök):
Indiai Aranyháromszög alapprogram esetén: 40,- USD / fő
Indiai Aranyháromszög + Amritszár hosszabbítás: 50,- USD / fő
- minimális utaslétszám hiányában, 10–14 fő indulása esetén a 15.500,- Ft-os / fő felárat (Indiai Aranyháromszög)
Indiai Aranyháromszög + Amritszár hosszabbításnál a felár: 21.800,- Ft/fő.
- valamint az egyéb, a fentiekben nem említett utazás során felmerülő költségeket

Foglalási díj: 3.000,- Ft/foglalás

Többnapos programjainknál a feltüntetett díj a megjelölt szobatípusra és a programban szereplő alap ellátásra vonatkozik, és az utazás meghirdetett programjában szereplő minden kötelezően fizetendő díjat tartalmaz. A díjon felül – igény szerint – fizethető: fakultatív programok, belépők, extra étkezések, vízumdíjak, valamint az útlemondási biztosítás díja. További szobatípusok és a létszámnak megfelelő pontos ár meghatározásához használja a „Foglalás” gombot.
Segíthetünk?

Kérdése van?

Kérdezzen szakértő kollégáinktól alábbi elérhetőségeinken


+36 (1) 327 0793

info@haristravel.hu

Adja meg telefonszámát és munkatársunk munkanapokon 24 órán belül visszahívja!

Kijelentem, hogy a személyes adataimat utazási információ-szolgáltatás, telefonon történő nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatót meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott telefonszámon a felhívjon és utazás témakörben tematikus szolgáltatást nyújtson és kijelentem, hogy 16. életévét betöltött személy vagyok.
Visszahívást kérek!

2020. február 28 – március 6. (vagy hosszabbítás esetén március 8.)

Utazás: Budapest – Delhi / Amritszár (hosszabbítás esetén) – Budapest útvonalon átszállással Dubajban, menetrendszerinti repülőjárattal, helyi repülőjárattal hosszabbítás esetén. A programok során légkondicionált autóbuszokkal és első osztályú expresszvonattal.
Elhelyezés: kitűnő, helyi 4* kategóriájú szállodák 2 ágyas, zuhanyzós / WC-s szobáiban.
Ellátás: félpanzió (reggeli és ebéd vagy vacsora programoktól függően)+ búcsúvacsora az utolsó napon.

 

1. nap: Budapest – Delhi
Délután elutazás Budapestről menetrend függvényében, átszállással Delhibe. Éjszaka a repülőn.

2. nap: Delhi
Reggel érkezünk DELHI-be. Városnézés India fővárosában, melynek során először az ország első és legrégibb iszlám építményéhez látogatunk el, a Qutub Minar-hoz. Magas tornya és az udvarán álló sok évszázada nem rozsdásodó vasoszlop mára Delhi szimbólumaivá váltak. A második mogul császár, Humayun sírja a perzsa ihletésű sírépítészet remekműve. A város legnagyobb mecsete a Jama Masjid, ahol egyszerre akár húszezer igazhitű is imádkozhat. Több történelmi eseménynél fontos szerepet játszott a Vörös Erőd (kívülről). A brit birodalom indiai fővárosaként, a XX. század elején épített ÚJ-DELHI-ben az India Kapu és a parlament (kívülről), a híres politikus és polgárjogi harcos, Mahatma Gandhi emlékhelye, a szépen parkosított Raj Gath, és a Lakshmi-Narayan hindu templom megtekintése. Szállás Delhiben.

3. nap: Delhi – Jaipur
Folytatjuk a delhii városnézést. A XIX. század közepén Perzsiában alapított, egyetemes testvériséget és társadalmi egyenlőséget hirdető bahái világvallás híres, fehér márványból készült, nyíló lótuszvirágot formázó templomát, a Lótusztemplomot és annak szép parkját tekintjük meg. Délután utazás autóbusszal Rajasthan fővárosába, JAIPUR-ba. Szállás Jaipurban.

4. nap: Jaipur, Amber erőd
Látogatás a kissé zord külsejű, de gyönyörű belsejű, festői Amber erődbe, ahol megismerkedünk az uralkodók és háremhölgyeik életével, látjuk többek között a fantasztikus Sheesh Mahalt is (Tükörterem). Délután folytatjuk városnézésünket az 1727-ben alapított és 1853-ban a walesi herceg tiszteletére, az üdvözlés színére festett, rózsaszínben pompázó JAIPUR-ban: Jantar Mantar vagyis a Csillagvizsgáló, a City Palace, avagy Városi Palota, Hawa Mahal, vagyis a Szelek Palotája (kívülről). Szállás Jaipurban.

5. nap: Jaipur - Fatehpur Sikri – Agra
Utazás autóbusszal FATEHPUR SIKRI-be, a szellemvárosba. A települést a legnagyobbnak tartott mogul császár, Akbar építtette az őt megsegítő Sufi bölcs, Salim Chisti tiszteletére. A vörös homokkőből álmodott palota csodálatos keveréke a mogul, a perzsa, az iszlám és a hindu építészetnek. A várost nem sokkal megépítése után – valószínűleg – vízhiány miatt elhagyták. Továbbutazás AGRÁ-ba, útközben megállunk még – ha időnk engedi – egy IX. századi „lépcsős kútnál”, a Chand Baori-nál. A világ egyik alig ismert csodája fordított „negatív” maja piramisra hasonlít. Vacsora, szállás Agrában.

6. nap: Agra – Sikandra
Városnézés AGRÁ-ban, amely a mogul uralkodók ideje alatt élte aranykorát. A Taj Mahal a fenséges síremlék, a szerelem emlékműve, amit Sah Jahan császár építtetett kedvenc felesége, a Palota Gyöngye, Mumtaz Mahal tiszteletére, annak nagyon fájlalt hirtelen halála után. Az Agra erőd a delhi-i erőd ikertestvére, belsejében több mogul császár is szépséges palotákat építtetett vörös homokkőből és fehér márványból. Láthatjuk benne többek között Sah Jahan börtönét és Jehangir fekete trónusát is. A nap folyamán látogatást teszünk még a legbölcsebbnek és legnagyobb mogul uralkodónak tartott Akbar császár síremlékénél AGRA egyik külvárosában, SIKANDRÁ-ban. Vacsora, szállás Agrában.

7. nap: Agra – Delhi
Visszautazunk autóbusszal DELHI-be. Megtekintjük a 2005-ben megnyitott Akshardham hindu templomot, melynek csodálatos faragásait kb. hétezer művész készítette. A templom hatalmas területén gyönyörű épületek, parkok, szökőkút-kompozíciók állnak. Vacsora a szállodában.
A rövidebb program utasainak transzfer a repülőtérre, hazautazás átszállással. Érkezés Budapestre másnap a déli órákban. A hosszabb programot választó utasoknak szállás Delhiben.

HOSSZABBÍTÁSI LEHETŐSÉG: AMRITSZÁRI ARANYTEMPLOM

8. nap: Amritszár – Arany-templom
Kora reggel expresszvonattal, kb. 5 órás úttal érkezünk a szikh vallás Mekkájába, AMRITSZÁR-ba. A városhoz közeli (a két állam közti barátság jegyében) nyitva tartó indiai-pakisztáni határon megtekintjük a fergeteges katonai parádét. Részt vehetünk a Guru Granth Sahib, a szikhek szent könyvének esti búcsúztató szertartásán, a gyönyörű esti kivilágításban pompázó Aranytemplomban. Vacsora, szállás Amritszárban.

9. nap: Amritszár
Délelőtt ismét felkeressük a Halhatatlanság tavánál épült Aranytemplomot. A fehér márvány medence partjától márvány gyalogjáró vezet a vastag aranyozással bevont, a tó közepén „úszó” építményhez. A mindenki számára nyitott templomban megnézzük a főépületet, a Harmandir Sahibot, az Akal Takht Sahibot, ahol éjjel őrzik a szent könyvet, és a közösségi konyhát. A város másik, bár szomorú nevezetessége az 1919. évi brit vérengzés helyszíne, a Jallianwala Bagh, mely történelmi mementóként őrzi a puskagolyók nyomait. Repülés Delhibe. Búcsúvacsora, majd rövid átöltözési lehetőség után transzfer a repülőtérre a késő esti órákban. Hazautazás átszállással, éjszaka a repülőn.

10. nap: Budapest
Átszállás után érkezés Budapestre a déli órákban, a menetrend függvényében.


UNESCO Világörökségek:

• Vörös-erőd / Delhi
• Humayun császár síremléke / Delhi
• Qutub Minar épületegyüttes / Delhi
• Taj Mahal / Agra
• Agra Erőd
• Fatehpur Sikri
• Jaipur: Amber erőd, Jantar Mantar


Felszabadult két helyünk az Arany háromszög  & Amritszár programunkra!

Klasszikus észak-indiai körutazás, Delhi forgatagával és India egyik jelképével, a Taj Mahallal. Ha velünk tart, a HOSSZABBÍTÁS során a kihagyhatatlan amritszári Aranytemplomot is megismerheti!

Jelentkezés esetén kérjük jelezzék, hogy részt kívánnak-e venni az amritszári hosszabbításon!

 


Repülőtéri illeték: kb. 162.000,- Ft (Az indulásig változhat!)
Egyágyas felár: 63.600,- Ft

A részvételi díj a belépőjegyek árát (kb. 110,- USD) nem foglalja magában. (Helyszínen fizetendő tétel!)
Kedvezményes csoportos útlemondási biztosítás díja: 1,5%.

A BBP biztosítást a részvételi díj tartalmazza!

Kötelező szervízdíj / borravaló a helyiek számára: 40,- USD
Felhívjuk szíves figyelmüket arra, hogy a Szervizdíj / borravaló az idegenforgalomban bevett szokás, ajánlott, egyes országokban pedig kötelező (pl. gépkocsivezető, idegenvezető, szállodák, éttermek stb.).
A helyiek az ajánlott borravalót elvárják, kötelezőnek tekintik!

ARANYTEMPLOM hosszabbítás felára (+ 2 éjszaka): 75.600,- Ft
Belső repülőjegyek: 230,-USD (Indulás előtt irodánkban fizetendő!)
Egyágyas felár: 30.800,- Ft
Kötelező szervizdíj / borravaló a helyiek számára: + 10,- USD


Vízumdíjak:
Vízumdíj: 25,- USD + ügyintézési díj: 3.500,- Ft

 

A részvételi díj tartalmazza:
- repülőjegyet Bp. – Delhi – Bp. útvonalon, átszállással Dubajban
- a körutazáson a közlekedést légkondicionált autóbusszal
- 5 éjszaka szállást helyi 4* kategóriás szállodák 2 ágyas, zuh. / WC-s szobáiban
- hosszabbítás esetén + 2 éjszaka szállást helyi 4* kategóriás szállodák 2 ágyas, zuh. / WC-s szobáiban
- félpanziós ellátást (reggeli és napi egy főétkezés a programoktól függően) + utolsó este búcsúvacsora
- városnézéseket és kirándulásokat az útiprogram szerint
- helyi és magyar idegenvezetést
- ATLASZ Prémium utasbiztosítást (Colonnade Biztosító)

A részvételi díj nem tartalmazza:
- repülőtéri illetéket: kb. 162.000,- Ft / fő (Az indulásig változhat!)
- indiai vízumot: 25,- USD / fő (Itthon intézzük, díja irodánkban utazás előtt fizetendő a Ft hátralékkal együtt készpénzben vagy bankszámlánkra befizetve szintén készpénzben!)
- indiai vízum ügyintézési díját: 3.500,- Ft / fő
- belépőjegyek árát (kivéve az Amritszár hosszabbítást): kb. 110,- USD / fő (Helyszínen fizetendő tétel!)
- kedvezményes csoportos útlemondási biztosítás díját (1,5 %)
- az AMRITSZÁR hosszabbítás felárát: 75.600,- Ft / fő (2 éjszaka félpanzióval)
- az amritszári hosszabbításhoz tartozó belföldi repülőjegy árát: 230,- USD / fő (Irodánkban utazás előtt fizetendő készpénzben vagy bankszámlánkra készpénzben befizetve!).
A fenti USD összegek FIZETÉSI határideje:
az utazás időpontját megelőző 61. nap, azaz 2019. december 23.-a!
- kötelező szerviz díjat / borravalót (helyi idegenvezetők, szállodák, buszsofőrök):
Indiai Aranyháromszög alapprogram esetén: 40,- USD / fő
Indiai Aranyháromszög + Amritszár hosszabbítás: 50,- USD / fő
- minimális utaslétszám hiányában, 10–14 fő indulása esetén a 15.500,- Ft-os / fő felárat (Indiai Aranyháromszög)
Indiai Aranyháromszög + Amritszár hosszabbításnál a felár: 21.800,- Ft/fő.
- valamint az egyéb, a fentiekben nem említett utazás során felmerülő költségeket

Foglalási díj: 3.000,- Ft/foglalás

Kérjük, kövessék figyelemmel a Konzuli Szolgálat folyamatosan frissülő weboldalát, ahol aktuális információkat talál az utazást érintő országról.  Az oldalon az országba belépéshez szükséges okmányok, beutazási szabályok, vámszabályok és egyéb hasznos tanácsok olvashatóak.

https://konzuliszolgalat.kormany.hu/azsia?india

Hasonló utazások