JAPÁN ŐSSZEL & A JAPÁN ALPOK

KLASSZIKUS KÖRUTAZÁS HOSSZABBÍTÁSSAL: KANAZAWA - TAKAYAMA - JAPÁN ALPOK - MATSUSHIMA

Időpontok: Jelenleg nincs foglalható időpont

Áttekintés
Program
Árak, dátumok
Tudnivalók

Japán a régmúlt s a legfejlettebb civilizáció ámulatba ejtő elegye, melyet még varázslatosabbá tesz a táj lenyűgöző szépsége, a rizsföldek és a kertek békéje, a szentélyek csöndje, az emberek kedvessége. Minden évszaknak meg van a maga varázsa. A tájak szépséget tovább fokozza a VILÁGÖRÖKSÉGEK közé tartozó látnivalók sokasága.

"Az ősz egy második tavasz, amikor minden levél virággá változik." /Albert Camus/

Az ősi Japán hangulatából ízelítőt kaphattunk Kiotóban – de, akit vonz az ismeretlen vidék, a Japán tenger partjának békéje és nyugalma, a távoli észak titkainak felkutatása, a múlt és a vidéki jelen mélyebb megismerése – annak ajánljuk ezt a csodálatos, szamurájok és gésák nyomdokait követő 15 napos utazást!

 

Utazás: repülővel, átszállással Dohában. A program során autóbusszal, vonattal, szuper-expresszel, komppal és hajóval, kabinos felvonóval, illetve libegővel is.
Elhelyezés: középkategóriás szállodák 2 ágyas, zuh. / WC-s szobáiban, 1 éj japán szobákban.
Ellátás: bőséges büféreggeli + fakultatív főétkezések


1-2. nap: Budapest – Tokió
Elutazás Budapestről átszállással Tokióba. Éjszaka a repülőgépen, érkezés a japán fővárosba második nap este. Transzfer a szállodába, szállás.

3. nap: Tokió
Egész napos városnézés a titokzatos Tokióban. A Tokugawa sógunok XVI. századi családi temploma, a Zojoji, ahol a buddhizmussal ismerkedünk, majd a Tokió-torony teraszának 150 méter magasságából gyönyörködünk a nyüzsgő város panorámájában. Az 1603-tól 1868-ig terjedő időszak kultúráját, életét ismerjük meg az Edo múzeumban, bepillantást nyerve a 19-20.sz.-i Tokió életébe is. Ellátogatunk az 1649-ben épült Asakusa szentélyhez és elvegyülünk az azt körülölelő színes bazár forgatagában. Az elegáns Omotesando sétány egészen más hangulatú, nem véletlenül nevezik a tokiói „Champs Elysées”-nek. Sétánkat a világhírű Ginzán folytatjuk. Kívülről látjuk még a parlamentet, a Császári Palotát, a 634 m magas Tokió Sky Tree-t. Végül a Tokiói-öbölben épült ultramodern mesterséges szigeten, Odaiban fejezzük be ismerkedésünket a sokszínű metropolisszal. Szállás Tokióban.

4. nap: Nikkó – Chuzenji-tó – Kegon vízesés – Tokió
Reggeli után kirándulás autóbusszal NIKKO-ba, ahol természeti szépségben gyönyörködhetünk: a Chuzenji-tó, a Kegon vízesés, és az 1000 méteres magasságba felvezető „Iroha-zaka” - a 48 hajtűkanyarjáról híres ABC út. Moha lepte kőfalak, kőlámpások, ősi cédrusok – és ez csak egyike Nikkó útjainak, melyek a Tokugawa sógunok dicsőségét és hatalmát tükröző Tóshó-gu szentélyhez vezetnek. A japán építészet remekét, Tokugawa leyasu sógun emlékhelyét 22.000 m2 aranyozott felület, és míves fafaragások borítják. Szállás Tokióban.

5. nap: Kamakura – Ashi-tó /Fuji – Kiotó
Utazás autóbusszal az ódon hangulatú KAMAKURA-ba. A város a XII. század végétől - közel 150 éven keresztül -, Japán katonai vezetőjének, a sógunnak volt székhelye. A sajátos kultúrát, mely tükrözi a harcosok lelkületét, megtapasztalhatjuk a hadistennek szentelt Tsurugaoka Hachimangu sintó szentélyben. A buddhizmus is része volt ennek a kultúrának, gyönyörű emléke a Nagy Buddha 11 méter magas bronzszobra a XIII. századból. Továbbutazás a Hakone hegy lábánál található Ashi – tóhoz, ahonnan az időjárás függvényében legjobban látható az ország legmagasabb hegyének, a Fujinak havas csúcsa. Hajókázást követően utazás a közel 300 km / óra sebességgel száguldó szuper-expresszel Kiotóba, szállás.

6. nap: Kiotó – a japán kultúra fellegvára
Kiotó ezer éven át volt Japán fővárosa és császári székhelye. Itt található a legtöbb ősi palota, szentély, templom és kert. A japán kultúra és építészet sokszínűségéből a főbb látnivalók: Nijo-jo (a sóguni palota), Kódai-ji zen templom és kert, Arany pavilon, Ryoanji (az „Alvó sárkány temploma” zen kőkertjével), kimonó bemutató. Szállás Kiotóban.

7. nap: Hiroshima – Miyajima – Kiotó
Kirándulás szuper-expresszel HIROSHIMA-ba, onnan hajóval a közeli MIYAJIMA szigetére, ahol látjuk a dagály idején a víz fölött „lebegő” Itsukushima szentélyt, sétálhatunk „az 1000 matrac templomában”, láthatunk szelíd őzeket, és ámulhatunk a tengeröbölben emelt óriási „Torii” időtlen szépségén. Miyajima méltán a három legszebb japán táj egyike. HIROSHIMA Béke-parkja (a „Dóm”) és múzeuma méltó a megtekintésre. Szállás Kiotóban.

8. nap: Kiotó– Nara – Oszaka
Látogatás és séta az Ezüst Pavilon (Ginkakuji) díszes kertjében, majd utazás NARA-ba. Ismerkedés a világ legnagyobb fából készített épületével és a Nagy Buddha szoborral. A város történelmi látnivalóinak megtekintése után séta az őzparkban. Továbbutazás Oszakába, Japán második legnagyobb városába. A modern építészet remeke a 173 m magas „Szelek tornya”, melynek tetejéről a város tökéletes körpanorámáját élvezhetjük, továbbá felkeressük a szép parkkal övezett Várat is. Szállás Oszakában.

9. nap: Eiheiji – Japán tenger: a zen-kolostor csendje
Utazás vonattal az ,,Örök béke’’ zen buddhista templomhoz, melynek minden szegletéből béke, nyugalom és szépség sugárzik. Mindezt kiemeli a meseszép cédruserdő. Az EIHEIJI nem csak gyönyörködtet, de a lelket is felemeli. Ellátogatunk a Japán tenger partjára, majd egy Bambusz múzeumba. Este személyesen megtapasztaljuk a japán életformát: japán stílusú szállodai szobában futonon alszunk, japán vacsorát fogyasztunk, majd a napot a szálloda gyógyvizes medencéjében zárjuk. Szállás FUKUI környékén.

10. nap: Kanazawa: a szamurájok városa
Utazás KANAZAWA-ba, a „szamurájok városába”. Látogatás a hajdani szamuráj negyedben és egy szamuráj-házban, melynek szépsége mindenkit lenyűgöz. A gésák életével is megismerkedünk egy ma is működő, igazi teaházban. A város az aranyfüst készítés központja is - a híres műhelyek egyikében megnézzük, hogyan készítik. Felkeressük a három legszebb japánkert közül, a XVII.sz-ban elkészült Kenrokuen-t, majd ellátogatunk egy helyi piacra is. Szállás Kanazawa-ban.

11. nap: Shirakawago – Takayama – Toyama: a vidéki hagyományok őrzői
Utazás SHIRAKAWAGO-ba. A jellegzetes japán falu házai - a hatalmas hóeséseket kivédendő - az ún. Gassho-zukuri stílusban épültek. A falvat övező hegyek és a patak partján épült házak látványa kihagyhatatlan. A történelmi falu méltán lett az UNESCO világörökség része. Továbbutazás TAKAYAMA-ba, melynek óvárosában szinte megállt az idő. A Tokugawák korában sétálgatunk, szakéfőzdék, apró kis üzletek és többszáz éves fából épült lakóházak között. Megnézzük a híres takayamai fesztivál idején felvonuló, díszes kerekeken gördülő ún.”uszályok” múzeumát is. Szállás TOYAMA-ban.

12. nap: Japán Alpok – Tokió
A mai napot teljes egészében a természetnek szenteljük. Vonattal és autóbusszal utazunk át a Japán Alpokon 2.450 méter magasságot elérve. Kirándulunk még felvonóval és libegővel is a nap során, így az őszi színekbe boruló tájat, patakokat, vízeséseket, a gyönyörű Kurobe tavat - a rajta épült völgyzáró gát az emberi akarat és teljesítőképesség lenyűgöző példája – jobban megcsodálhatjuk. A hegycsúcsok között folytatva utunkat megérkezünk TOKIÓ-ba, szállás.

13. nap: Yamagata – Yamadera – Sendai: a megszentelt hegy
A mai napon szuper expresszvonattal (Sinkanszen) utazunk északra, Yamagatába, és onnan a „japán Meteorák”-hoz, a Yamaderába. Itt a cédrusok között 1015 lépcső megmászása vár ránk felfelé. A csodálatos panoráma kis „szentélyekkel” a hegyoldalon kárpótol majd bennünket a fáradalmakért. Úgy tartják, minden egyes lépcsőfok megtételével távolodunk földi bűneinktől, és közelebb kerülünk a megvilágosodáshoz! Az első templomot 860-ban alapították, és a hely, illetve a hegyi templomok szépségét még a leghíresebb haikuköltő, Bashó is megénekelte. Szállás SENDAI-ban.

14. nap: Matsushima – Tokió: vizek varázsa
A mai napon megismerhetjük a 3 legszebb japán táj közül a másodikat (az első Miyajima volt) - kb. 1 órát hajókázunk a Matsushima öböl 300 apró, fenyő borította, és kormoránok lakta kis szigete között. MATSUSHIMA-ban megnézzük a hely jelképévé vált Godaido templomot (az Öt Istenség temploma), majd elsétálunk a Tohoku (Északkelet) leghíresebb zen templomához, az 1609-ben épült Zuiganjihoz. Látogatásunkat követően irány TOKIÓ. Az esti órákban transzfer a tokiói Haneda nemzetközi repülőtérre, majd hazautazás, átszállással.

15. nap: Budapest
Érkezés Budapestre a déli órákban, a menetrend függvényében.

UNESCO Világörökségek:
- Kamakura: Buddha szobor, Nikko templomai és szentélyei
- Kiotó történelmi műemlékei, Nara történelmi műemlékei
- Miyajima szigete, Hirosima: béke emlékmű
- Shirakawago történelmi falvak

JAPÁN ŐSSZEL & A JAPÁN ALPOK

JELENLEG NINCSENEK INDULÁSI IDŐPONTOK.

A részvételi díj tartalmazza:
- repülőjegyet Budapest – Tokió és Oszaka – Budapest útvonalon, dohai átszállással
- hosszabbítás esetén repülőjegyet Budapest – Tokió – Budapest útvonalon, dohai átszállással
- a közlekedést autóbuszokkal, szuper-expresszel komppal, és hajóval, továbbá
a hosszabbításon kabinos felvonóval és libegővel.
- 6 éj szállást középkategóriás szállodák 2 ágyas, zuh. / WC-s szobáiban + 6 éjszaka szállást középkategóriás szállodák 2 ágyas, zuh. / WC-s szobáiban, ebből 1 éj tipikus japán stílusú szállodai szobákban lesz.
- bőséges büféreggelit
- városnézéseket és kirándulásokat a program szerint
- magyar idegenvezetést
- ATLASZ Prémium utasbiztosítást (Colonnade Biztosító)

A részvételi díj nem tartalmazza:
- repülőtéri illetéket: kb. 175.000,- Ft / fő (Az indulásig változhat!)
- félpanziós felárat (ajánlott, 4 büféebéd és 1 menüs ebéd): 51.500,- Ft / fő + 36.500,-Ft/fő felárat (ajánlott 2 menüs ebéd és 1 menüs vacsora),
- belépőjegyek árát: kb. 20.000,- JPY / fő.
- japán vonatbérlet árát, amely magában foglalja a Hirosima – Miyajima kirándulás árát is: 150.700,- Ft 
- kedvezményes csoportos útlemondási biztosítás díját (1,5 %)
- szervízdíjat / borravalót: 45,-USD/fő.
- minimális utaslétszám hiányában, 15 – 19 fő indulása esetén a 49.800,- Ft-os / fő felárat
- valamint az egyéb, a fentiekben nem említett, az utazás során felmerülő költségeket (pl. személyes jellegű kiadásokat)

Egyágyas felár: 168.000,- Ft

Kérjük, kövessék figyelemmel a Konzuli Szolgálat folyamatosan frissülő weboldalát, ahol aktuális információkat talál az utazást érintő országról.  Az oldalon az országba belépéshez szükséges okmányok, beutazási szabályok, vámszabályok és egyéb hasznos tanácsok olvashatóak.

https://konzuliszolgalat.kormany.hu/azsia?japan

 

Ezt az utat csak megfelelő egészségi állapot, jó fizikai kondíció esetén ajánljuk a hosszú utazás és az esetenként megterhelőbb programok, nagy szintkülönbségek miatt!

Emirates Skywards:
Csatlakozzon az Emirates díjnyertes törzsutasprogramjához, a Skywards-hoz! Gyűjtse a mérföldeket bármely útvonalon, bármely ártípussal, és vásároljon belőle akár a Dubai Duty Free-ben. Első utazására bónusz mérföldet is kap. A széleskörű felhasználáson túl, Silver vagy Gold kártyájával élvezheti a Business Class Lounge kényelmét és további számos előnyt.

Ingyenes regisztráció: https://www.emirates.com/account/ae/english/light-registration/

Emirates Skywards ügyfélszolgálat: 06 1 7777 525.

A változtatás jogát fenntartjuk!

Nem foglalható
Út neve: JAPÁN ŐSSZEL & A JAPÁN ALPOK
Dátuma:
Jelentkezők száma:
Főutas vezetéknév:
Főutas utónév:
További utasok:
Az Ön címe:
Az Ön telefonszáma:
Az Ön e-mail címe:
Megjegyzés:
Az adatkezelési szabályzatot elfogadom!

VALUTAVÁLTÓ

HARIS TRAVEL CLUB

1075 Budapest, Károly körút 11. 3. emelet

Tel: +36 1 317-2354, + 36 1 327-0793

Mobil: +36 30 247-9008; +36 30 247-9009

Fax: +36 1 317-8613

E-mail: info@haristravel.hu

www.haristravel.com

Eng.szám: R-1153/95/99

JAPÁN ŐSSZEL & A JAPÁN ALPOK

KLASSZIKUS KÖRUTAZÁS HOSSZABBÍTÁSSAL: KANAZAWA - TAKAYAMA - JAPÁN ALPOK - MATSUSHIMA

Indulási dátumok:

Japán a régmúlt s a legfejlettebb civilizáció ámulatba ejtő elegye, melyet még varázslatosabbá tesz a táj lenyűgöző szépsége, a rizsföldek és a kertek békéje, a szentélyek csöndje, az emberek kedvessége. Minden évszaknak meg van a maga varázsa. A tájak szépséget tovább fokozza a VILÁGÖRÖKSÉGEK közé tartozó látnivalók sokasága.

"Az ősz egy második tavasz, amikor minden levél virággá változik." /Albert Camus/

Az ősi Japán hangulatából ízelítőt kaphattunk Kiotóban – de, akit vonz az ismeretlen vidék, a Japán tenger partjának békéje és nyugalma, a távoli észak titkainak felkutatása, a múlt és a vidéki jelen mélyebb megismerése – annak ajánljuk ezt a csodálatos, szamurájok és gésák nyomdokait követő 15 napos utazást!

 

Utazás: repülővel, átszállással Dohában. A program során autóbusszal, vonattal, szuper-expresszel, komppal és hajóval, kabinos felvonóval, illetve libegővel is.
Elhelyezés: középkategóriás szállodák 2 ágyas, zuh. / WC-s szobáiban, 1 éj japán szobákban.
Ellátás: bőséges büféreggeli + fakultatív főétkezések


1-2. nap: Budapest – Tokió
Elutazás Budapestről átszállással Tokióba. Éjszaka a repülőgépen, érkezés a japán fővárosba második nap este. Transzfer a szállodába, szállás.

3. nap: Tokió
Egész napos városnézés a titokzatos Tokióban. A Tokugawa sógunok XVI. századi családi temploma, a Zojoji, ahol a buddhizmussal ismerkedünk, majd a Tokió-torony teraszának 150 méter magasságából gyönyörködünk a nyüzsgő város panorámájában. Az 1603-tól 1868-ig terjedő időszak kultúráját, életét ismerjük meg az Edo múzeumban, bepillantást nyerve a 19-20.sz.-i Tokió életébe is. Ellátogatunk az 1649-ben épült Asakusa szentélyhez és elvegyülünk az azt körülölelő színes bazár forgatagában. Az elegáns Omotesando sétány egészen más hangulatú, nem véletlenül nevezik a tokiói „Champs Elysées”-nek. Sétánkat a világhírű Ginzán folytatjuk. Kívülről látjuk még a parlamentet, a Császári Palotát, a 634 m magas Tokió Sky Tree-t. Végül a Tokiói-öbölben épült ultramodern mesterséges szigeten, Odaiban fejezzük be ismerkedésünket a sokszínű metropolisszal. Szállás Tokióban.

4. nap: Nikkó – Chuzenji-tó – Kegon vízesés – Tokió
Reggeli után kirándulás autóbusszal NIKKO-ba, ahol természeti szépségben gyönyörködhetünk: a Chuzenji-tó, a Kegon vízesés, és az 1000 méteres magasságba felvezető „Iroha-zaka” - a 48 hajtűkanyarjáról híres ABC út. Moha lepte kőfalak, kőlámpások, ősi cédrusok – és ez csak egyike Nikkó útjainak, melyek a Tokugawa sógunok dicsőségét és hatalmát tükröző Tóshó-gu szentélyhez vezetnek. A japán építészet remekét, Tokugawa leyasu sógun emlékhelyét 22.000 m2 aranyozott felület, és míves fafaragások borítják. Szállás Tokióban.

5. nap: Kamakura – Ashi-tó /Fuji – Kiotó
Utazás autóbusszal az ódon hangulatú KAMAKURA-ba. A város a XII. század végétől - közel 150 éven keresztül -, Japán katonai vezetőjének, a sógunnak volt székhelye. A sajátos kultúrát, mely tükrözi a harcosok lelkületét, megtapasztalhatjuk a hadistennek szentelt Tsurugaoka Hachimangu sintó szentélyben. A buddhizmus is része volt ennek a kultúrának, gyönyörű emléke a Nagy Buddha 11 méter magas bronzszobra a XIII. századból. Továbbutazás a Hakone hegy lábánál található Ashi – tóhoz, ahonnan az időjárás függvényében legjobban látható az ország legmagasabb hegyének, a Fujinak havas csúcsa. Hajókázást követően utazás a közel 300 km / óra sebességgel száguldó szuper-expresszel Kiotóba, szállás.

6. nap: Kiotó – a japán kultúra fellegvára
Kiotó ezer éven át volt Japán fővárosa és császári székhelye. Itt található a legtöbb ősi palota, szentély, templom és kert. A japán kultúra és építészet sokszínűségéből a főbb látnivalók: Nijo-jo (a sóguni palota), Kódai-ji zen templom és kert, Arany pavilon, Ryoanji (az „Alvó sárkány temploma” zen kőkertjével), kimonó bemutató. Szállás Kiotóban.

7. nap: Hiroshima – Miyajima – Kiotó
Kirándulás szuper-expresszel HIROSHIMA-ba, onnan hajóval a közeli MIYAJIMA szigetére, ahol látjuk a dagály idején a víz fölött „lebegő” Itsukushima szentélyt, sétálhatunk „az 1000 matrac templomában”, láthatunk szelíd őzeket, és ámulhatunk a tengeröbölben emelt óriási „Torii” időtlen szépségén. Miyajima méltán a három legszebb japán táj egyike. HIROSHIMA Béke-parkja (a „Dóm”) és múzeuma méltó a megtekintésre. Szállás Kiotóban.

8. nap: Kiotó– Nara – Oszaka
Látogatás és séta az Ezüst Pavilon (Ginkakuji) díszes kertjében, majd utazás NARA-ba. Ismerkedés a világ legnagyobb fából készített épületével és a Nagy Buddha szoborral. A város történelmi látnivalóinak megtekintése után séta az őzparkban. Továbbutazás Oszakába, Japán második legnagyobb városába. A modern építészet remeke a 173 m magas „Szelek tornya”, melynek tetejéről a város tökéletes körpanorámáját élvezhetjük, továbbá felkeressük a szép parkkal övezett Várat is. Szállás Oszakában.

9. nap: Eiheiji – Japán tenger: a zen-kolostor csendje
Utazás vonattal az ,,Örök béke’’ zen buddhista templomhoz, melynek minden szegletéből béke, nyugalom és szépség sugárzik. Mindezt kiemeli a meseszép cédruserdő. Az EIHEIJI nem csak gyönyörködtet, de a lelket is felemeli. Ellátogatunk a Japán tenger partjára, majd egy Bambusz múzeumba. Este személyesen megtapasztaljuk a japán életformát: japán stílusú szállodai szobában futonon alszunk, japán vacsorát fogyasztunk, majd a napot a szálloda gyógyvizes medencéjében zárjuk. Szállás FUKUI környékén.

10. nap: Kanazawa: a szamurájok városa
Utazás KANAZAWA-ba, a „szamurájok városába”. Látogatás a hajdani szamuráj negyedben és egy szamuráj-házban, melynek szépsége mindenkit lenyűgöz. A gésák életével is megismerkedünk egy ma is működő, igazi teaházban. A város az aranyfüst készítés központja is - a híres műhelyek egyikében megnézzük, hogyan készítik. Felkeressük a három legszebb japánkert közül, a XVII.sz-ban elkészült Kenrokuen-t, majd ellátogatunk egy helyi piacra is. Szállás Kanazawa-ban.

11. nap: Shirakawago – Takayama – Toyama: a vidéki hagyományok őrzői
Utazás SHIRAKAWAGO-ba. A jellegzetes japán falu házai - a hatalmas hóeséseket kivédendő - az ún. Gassho-zukuri stílusban épültek. A falvat övező hegyek és a patak partján épült házak látványa kihagyhatatlan. A történelmi falu méltán lett az UNESCO világörökség része. Továbbutazás TAKAYAMA-ba, melynek óvárosában szinte megállt az idő. A Tokugawák korában sétálgatunk, szakéfőzdék, apró kis üzletek és többszáz éves fából épült lakóházak között. Megnézzük a híres takayamai fesztivál idején felvonuló, díszes kerekeken gördülő ún.”uszályok” múzeumát is. Szállás TOYAMA-ban.

12. nap: Japán Alpok – Tokió
A mai napot teljes egészében a természetnek szenteljük. Vonattal és autóbusszal utazunk át a Japán Alpokon 2.450 méter magasságot elérve. Kirándulunk még felvonóval és libegővel is a nap során, így az őszi színekbe boruló tájat, patakokat, vízeséseket, a gyönyörű Kurobe tavat - a rajta épült völgyzáró gát az emberi akarat és teljesítőképesség lenyűgöző példája – jobban megcsodálhatjuk. A hegycsúcsok között folytatva utunkat megérkezünk TOKIÓ-ba, szállás.

13. nap: Yamagata – Yamadera – Sendai: a megszentelt hegy
A mai napon szuper expresszvonattal (Sinkanszen) utazunk északra, Yamagatába, és onnan a „japán Meteorák”-hoz, a Yamaderába. Itt a cédrusok között 1015 lépcső megmászása vár ránk felfelé. A csodálatos panoráma kis „szentélyekkel” a hegyoldalon kárpótol majd bennünket a fáradalmakért. Úgy tartják, minden egyes lépcsőfok megtételével távolodunk földi bűneinktől, és közelebb kerülünk a megvilágosodáshoz! Az első templomot 860-ban alapították, és a hely, illetve a hegyi templomok szépségét még a leghíresebb haikuköltő, Bashó is megénekelte. Szállás SENDAI-ban.

14. nap: Matsushima – Tokió: vizek varázsa
A mai napon megismerhetjük a 3 legszebb japán táj közül a másodikat (az első Miyajima volt) - kb. 1 órát hajókázunk a Matsushima öböl 300 apró, fenyő borította, és kormoránok lakta kis szigete között. MATSUSHIMA-ban megnézzük a hely jelképévé vált Godaido templomot (az Öt Istenség temploma), majd elsétálunk a Tohoku (Északkelet) leghíresebb zen templomához, az 1609-ben épült Zuiganjihoz. Látogatásunkat követően irány TOKIÓ. Az esti órákban transzfer a tokiói Haneda nemzetközi repülőtérre, majd hazautazás, átszállással.

15. nap: Budapest
Érkezés Budapestre a déli órákban, a menetrend függvényében.

UNESCO Világörökségek:
- Kamakura: Buddha szobor, Nikko templomai és szentélyei
- Kiotó történelmi műemlékei, Nara történelmi műemlékei
- Miyajima szigete, Hirosima: béke emlékmű
- Shirakawago történelmi falvak

A részvételi díj tartalmazza:
- repülőjegyet Budapest – Tokió és Oszaka – Budapest útvonalon, dohai átszállással
- hosszabbítás esetén repülőjegyet Budapest – Tokió – Budapest útvonalon, dohai átszállással
- a közlekedést autóbuszokkal, szuper-expresszel komppal, és hajóval, továbbá
a hosszabbításon kabinos felvonóval és libegővel.
- 6 éj szállást középkategóriás szállodák 2 ágyas, zuh. / WC-s szobáiban + 6 éjszaka szállást középkategóriás szállodák 2 ágyas, zuh. / WC-s szobáiban, ebből 1 éj tipikus japán stílusú szállodai szobákban lesz.
- bőséges büféreggelit
- városnézéseket és kirándulásokat a program szerint
- magyar idegenvezetést
- ATLASZ Prémium utasbiztosítást (Colonnade Biztosító)

A részvételi díj nem tartalmazza:
- repülőtéri illetéket: kb. 175.000,- Ft / fő (Az indulásig változhat!)
- félpanziós felárat (ajánlott, 4 büféebéd és 1 menüs ebéd): 51.500,- Ft / fő + 36.500,-Ft/fő felárat (ajánlott 2 menüs ebéd és 1 menüs vacsora),
- belépőjegyek árát: kb. 20.000,- JPY / fő.
- japán vonatbérlet árát, amely magában foglalja a Hirosima – Miyajima kirándulás árát is: 150.700,- Ft 
- kedvezményes csoportos útlemondási biztosítás díját (1,5 %)
- szervízdíjat / borravalót: 45,-USD/fő.
- minimális utaslétszám hiányában, 15 – 19 fő indulása esetén a 49.800,- Ft-os / fő felárat
- valamint az egyéb, a fentiekben nem említett, az utazás során felmerülő költségeket (pl. személyes jellegű kiadásokat)

Egyágyas felár: 168.000,- Ft

Kérjük, kövessék figyelemmel a Konzuli Szolgálat folyamatosan frissülő weboldalát, ahol aktuális információkat talál az utazást érintő országról.  Az oldalon az országba belépéshez szükséges okmányok, beutazási szabályok, vámszabályok és egyéb hasznos tanácsok olvashatóak.

https://konzuliszolgalat.kormany.hu/azsia?japan

 

Ezt az utat csak megfelelő egészségi állapot, jó fizikai kondíció esetén ajánljuk a hosszú utazás és az esetenként megterhelőbb programok, nagy szintkülönbségek miatt!

Emirates Skywards:
Csatlakozzon az Emirates díjnyertes törzsutasprogramjához, a Skywards-hoz! Gyűjtse a mérföldeket bármely útvonalon, bármely ártípussal, és vásároljon belőle akár a Dubai Duty Free-ben. Első utazására bónusz mérföldet is kap. A széleskörű felhasználáson túl, Silver vagy Gold kártyájával élvezheti a Business Class Lounge kényelmét és további számos előnyt.

Ingyenes regisztráció: https://www.emirates.com/account/ae/english/light-registration/

Emirates Skywards ügyfélszolgálat: 06 1 7777 525.

SELECT * FROM article_cikk WHERE csoport_id=131 and article_category_id=1 and aktiv=1 and ellenor=1 and (erv_date>=CURDATE() or erv_date='0000-00-00')