KANADAI NAGYKÖRÚT

Időpontok / árak

Időpont Nap/éj Utazás Szobatípus Alapár Foglalás
Jelenleg nincs tervezett indulás!
Ajánlatkérés

Repülőtéri illeték: kb. 168.000,- Ft (Az indulásig változhat!)

Belső repülőjegy: 250,- USD

Egyágyas felár: 357.000,- Ft

A részvételi díj a belépő- és kompjegyek, a gleccserjáró autóbusz árát (kb.500,- CAD) nem foglalja magába.

ETA (Kanada) beutazási engedély díja: 5.000,- Ft (ügyintézéssel együtt)

Szervízdíj / borravaló a helyiek számára: 90,- CAD

Felhívjuk szíves figyelmüket arra, hogy a Szervízdíj / Borravaló az idegenforgalomban bevett szokás, ajánlott, egyes országokban pedig kötelező (pl. gépkocsivezető, idegenvezető, szállodák, éttermek stb.).
A helyiek az ajánlott borravalót elvárják, kötelezőnek tekintik!

Kedvezményes csoportos útlemondási biztosítás: 1,5 %.
A BBP biztosítást a részvételi díj tartalmazza!

A részvételi díj tartalmazza:
- repülőjegyet Budapest – Torontó és Vancouver – Budapest útvonalon menetrendszerinti járattal, átszállással, valamint Torontó – Calgary útvonalon belföldi menetrendszerinti repülőjárattal
- közlekedést a körutazáson légkondicionált autóbusszal és menetrendszerinti komppal
- 12 éjszaka szállást középkategóriás szállodák / motelek 2 ágyas, zuhanyzós / WC-s szobáiban
- 12 alkalommal reggelit
- kirándulásokat a program szerint
- idegenvezetést
- Prémium utasbiztosítást

A részvételi díj nem tartalmazza:
- repülőtéri illetéket: kb. 168.000,- Ft (Az indulásig változhat!)
- belső repülőjegyet: kb. 250,- USD
A belföldi repülőjegy összegének FIZETÉSI határideje: 2020. július1.! USD SZÁMLASZÁM: K&H BANK 10404027-49505154-50511043 (Felhívjuk figyelmét, hogy a valuta összegét készpénzben az utazási irodában, vagy személyesen a K&H bankban szíveskedjék befizetni, ebben az esetben nem terheli banki költség az utast. Amennyiben a pénzügyi teljesítés utalással történik, kérjük vegye figyelembe a banki költségeket, mert ezek a tranzakciót indító felet terhelik.
- kedvezményes csoportos útlemondási biztosítás díját: 1,5%
- belépő- és kompjegyek, valamint a gleccserjáró autóbusz árát: kb. 500,- CAD / fő
- szervizdíjat / borravalót: 90,- CAD / fő
- ETA (Kanada) beutazási engedély díja ügyintézéssel: 5.000,- Ft
- 20–24 fő indulása esetén a 65.000,- Ft-os felárat
- valamint az egyéb, a fentiekben nem említett, az utazás során felmerülő költségeket (pl. személyes jellegű
kiadásokat)

Többnapos programjainknál a feltüntetett díj 1 fő részére, a megjelölt szobatípusban való elhelyezésre és a programban szereplő alap ellátásra vonatkozik, és az utazás meghirdetett programjában szereplő minden kötelezően fizetendő díjat tartalmaz. A díjon felül – igény szerint – fizethető: fakultatív programok, belépők, extra étkezések, vízumdíjak, valamint az útlemondási biztosítás díja. További szobatípusok és a létszámnak megfelelő pontos ár meghatározásához használja a „Foglalás” gombot.
Segíthetünk?

Kérdése van?

Kérdezzen szakértő kollégáinktól alábbi elérhetőségeinken


+36 (1) 327 0793

info@haristravel.hu

Adja meg telefonszámát és munkatársunk munkanapokon 24 órán belül visszahívja!

Kijelentem, hogy a személyes adataimat utazási információ-szolgáltatás, telefonon történő nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatót meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott telefonszámon a felhívjon és utazás témakörben tematikus szolgáltatást nyújtson és kijelentem, hogy 16. életévét betöltött személy vagyok.
Visszahívást kérek!

Utazás: Bp. – Torontó – Bp. útvonalon közvetlen járattal, valamint Montreal – Calgary és Vancouver – Torontó útvonalon belföldi menetrendszerinti járatokkal. A körutazáson légkondicionált autóbuszokkal és menetrendszerinti komppal.
Elhelyezés: középkategóriás szállodák és motelek 2 ágyas, zuhanyzós / WC-s szobáiban.
Ellátás: reggeli (kontinentális- vagy amerikai reggeli).


1. nap: Budapest – Torontó – Niagara Falls
Elutazás a déli órákban Budapestről Torontóba. Vidéki utastársaink a délelőtt folyamán kényelmesen felutazhatnak a repülőtérre. Érkezés után transzfer Niagara-vízeséshez, melyet elsőként esti kivilágításban tekinthetünk meg. Szállás Niagara Falls-ban.

2. nap: Niagara – Torontó
Reggeli után a világ egyik legnagyobb természeti csodája a NIAGARA-vízesés nappali látványa. Indián neve: „Messze dübörgő”. Fakultatív programként hajóval is megközelítjük a Patkó-vízesést. A Skylonból csodálatos panoráma tárul a turisták elé. Délután városnézés TORONTÓ-ban. Ismerkedés Ontario tartomány központjával: az üzleti negyed fénylő felhőkarcolói, Sky Dome stadion (kívülről), a régi és az új városháza, egyetemi negyed stb. Felkapaszkodunk a CN Tower kilátójába, a világ egyik legmagasabb építményébe. Szállás Torontó környékén.

3. nap: Kingston – „1000 sziget” – Ottawa
Továbbutazás Kingstonba. Hajókázás az „1000 sziget” birodalmában a Szt. Lőrinc folyón. A látvány elképesztő, nem véletlen, hiszen egykor ezt a területet az indiánok édenkertjeként ismerték egy legenda szerint. Délután városnézés OTTAWA-ban. Ismerkedés a város nevezetességeivel: Parlament (kívülről), a sétáló utca, Rideau-csatorna a csatornazsilippel, a szállodaként működő Chateau Laurier (kívülről), Nemzeti Galéria csupa gránit- és üvegépülete (kívülről) stb. Szállás Montreal környékén.

4. nap: Quebec
Kirándulás Észak-Amerika egyetlen, fallal körülvett városába. Ismerkedés QUEBEC legismertebb látnivalóival: Hotel du Parlament (kívülről), Notre Dame des Victories (Észak-Amerika legrégebbi, ma is álló temploma), Dufferin terasz (ahonnan pompás kilátás nyílik a Szent Lőrinc-folyóra és az alsóvárosra), Frontenac kastélyszálló (kívülről). Séta az alsóvárosba, amely színes házaival, sok-sok üzletével és kávézóival kellemes kikapcsolódást biztosít. Szállás Montreal környékén.

5. nap: Montreal – Calgary
Délelőtt városnézés MONTREAL-ban, a magas házak és felhőkarcolók városában: Notre Dame Bazilika (Észak-Amerika legnagyobb templomainak egyike), majd a világ legnagyobb folyami kikötője, a Szent Lőrinc-folyó partján épült régi kikötő, a Mc Gill egyetemi negyed, Olimpiai negyed stb. Végül Montreal királyi hegyéről, a 233 m magas Mont Royal-ról tekinthetünk le a városra. Fakultatív hajókázás a Szt. Lőrinc folyón. Egy kis szabadidő, majd továbbutazás repülőtérre, irány Calgary! Találkozás azon utastársakkal, akik csak KANADA NYUGATI PART programon szeretnének részt venni. Szállás Calgary környékén.

6. nap: A Sziklás-hegység!
Reggeli után ismerkedés BANFF városával, Kanada leghíresebb és legrégibb magaslati üdülőhelyével. Kabinos felvonóval utazás a Sulphur-hegyre. A fantasztikus panoráma megtekintése után a Bow-folyó völgyében utazás tovább az egykori téli olimpiai színhely, Lake Louise felé. Útközben pihenő a Johnston-kanyonnál. A Louise- és Moraine-tavak lenyűgöző környezete után átkelés a kontinentális vízválasztón a YOHO NEMZETI PARK-ba. A világhírű alsó–felső spirális alagút látványa után a természetes „SZIKLAHÍD” és Kanada legszebb színű tavának tartott SMARAGD-TÓ megtekintése. Szállás Banff környékén.

7. nap: Jégmezők panorámaútján (Icefields Parkway)
Az ICEFIELDS PARKWAY-en – a világ egyik legszebb panorámaútján - több száz kilométeren keresztül utazunk fantasztikus természeti szépségek között. Az út legmagasabb pontjáról fakultatív kirándulás a Columbia jégmezőire. Ebből a hatalmas, 12 gleccserből álló jégmezőből három óceánba jut az olvadékvíz (Atlanti-óceán, Északi-jegestenger és Csendes-óceán). Speciális gleccserjáró busszal utazás az ATHABASCA-GLECCSER-re, séta a gleccseren. Igazi szenzáció! Látogatás a 2014. május 1-én megnyílt GLACIER SKYWALK kilátóponton. Aki végigsétál a félkör alakú üvegpadlón, az Kanada egyik legszebb tájékát ismerheti meg madártávlatból! Továbbutazás a JASPER NEMZETI PARK-ba, útközben rövid pihenő a lenyűgöző Athabasca-vízesésnél. Szállás Hintonban.

8. nap: Barangolás a Jasper Nemzeti Parkban
Ismét természeti szépségek várnak ránk! Reggeli után irány a festői, hatalmas hegyekkel körül ölelt, kristálytiszta vizű MALIGNE-TÓ. Séta a látványos szurdokban, a MALIGNE-CANYON-ban. Csodás út vezet a Piramis-tó partjára az impozáns Piramis-csúcs alá, a park területén található hideg kénes forrás környékére. Átkelve a YELLOWHEAD hágón érkezünk Brit Columbia területére. Ekkor kerülünk legközelebb Kanada legmagasabb csúcsához, a Mt. Robson-hoz. A környék tisztavizű folyói természetes környezete a lazacoknak. Itt születnek, és ide is térnek vissza, hogy lerakják ikrájukat, gondoskodván az utódokról. Nem beszélve arról, hogy a lazac a kitűnő és egészséges táplálék embereknek és a medvéknek egyaránt. Szállás Valemountban.

9. nap: Az Athabasca-folyótól a Thompson-folyóig
Utunkat dél felé folytatjuk A táj változatos természeti szépségeket vonultat fel: a Wells Gray Tartományi Park erdeit és vízeséseit, zöldellő völgyeket, bortermelő vidékeket. Az Északi-Thompson-folyó völgyében, csodálatos hegyvidéken keresztül érjük el Kamloops városát. Szállás.

10. nap: Brit Columbia – Pokol és a Fátyol
Utazás a híres, aranyláz idején használt útvonalon az ország harmadik legnagyobb városa, Vancouver felé. Pihenő a festői Fraser-folyó völgyében, amikor leereszkedünk a „Pokol-torkába”! A különleges és érdekes élmény után továbbutazás a lenyűgöző szépségű folyóvölgyben. Ismét megszakítva az utazást, letérés a főútvonalról. Rövid erdei gyalogtúra után fáradságunk jutalma a szép „Menyasszony-fátyol” vízesés látványa. Itt is igaz a mondás, a név kötelez. Majd irány a kikötő! Érkezés a komphajós utazás után Vancouver-szigetre. Szállás Victoriában.

11. nap: Vancouver-sziget, Victoria
Városnézés Brit Columbia fővárosában, VICTORIA-ban. A „legangolabb” kanadai városban a csendes-óceáni klíma miatt mindig nyílnak a virágok. Látogatás egy meseszép és világhírű virágoskertben, a BUTCHART GARDENS-ben.
Koraeste visszatérés komppal a szárazföldre, Vancouverbe. Mint előző nap, így visszafelé is vacsorázási lehetőség a hajón. Szállás Vancouverben.

12. nap: Vancouver
Városnézés ismerkedés a régi várossal (Gastown a híres gőzórával, Kínai negyed, és az újvárossal. a 400 hektáros Stanley park Siwash Rock, Seawall, Queen Elizabeth Park, stb.). Szállás Viancouverben.

13. nap: Vancouver
Kirándulás Észak–Vancouverbe, a híres CAPILANO FÜGGŐHÍD-hoz. A 70 méter mély szurdokon átívelő, több mint 100 méter hosszú függőhíd után séta az esőerdő fáinak lombkoronáján kiépített úton, totemoszlopok gyűjteményének megtekintése. Délután szabadidő. Szállás Vancouverben.

14. nap: Vancouver – Torontó
Reggeli után transzfer a repülőtérre. Hazautazás torontói átszállást követően, közvetlen járattal Budapestre.

15. nap: Budapest
Hazaérkezés a déli órákban, a menetrend függvényében.

 


UNESCO Világörökségek:
- Quebec – történelmi óváros, A kanadai Sziklás-hegység nemzeti és tartományi parkjai:
- Banff Nemzeti Park, Jasper Nemzeti Park


1 nap ajándék! A katalógusunkban meghirdetett programhoz képest +1 nap ugyanazon az áron!

Kanada a világ egyik természeti szépségekben leggazdagabb országa. 2 hét alatt ízelítőt kaphatunk a modern világvárosok és a nemzeti parkok magával ragadó elegyéből, ahol a Niagara-vízesés csak a „bevezető”! Körutazásunk idén 2 variációban is foglalható, akik jártak már a keleti pavidéken, csatlakozhatnak programunkhoz Calgary-ban, hogy a nyugati országrészt fedezzék fel velünk!


Repülőtéri illeték: kb. 168.000,- Ft (Az indulásig változhat!)

Belső repülőjegy: 250,- USD

Egyágyas felár: 357.000,- Ft

A részvételi díj a belépő- és kompjegyek, a gleccserjáró autóbusz árát (kb.500,- CAD) nem foglalja magába.

ETA (Kanada) beutazási engedély díja: 5.000,- Ft (ügyintézéssel együtt)

Szervízdíj / borravaló a helyiek számára: 90,- CAD

Felhívjuk szíves figyelmüket arra, hogy a Szervízdíj / Borravaló az idegenforgalomban bevett szokás, ajánlott, egyes országokban pedig kötelező (pl. gépkocsivezető, idegenvezető, szállodák, éttermek stb.).
A helyiek az ajánlott borravalót elvárják, kötelezőnek tekintik!

Kedvezményes csoportos útlemondási biztosítás: 1,5 %.
A BBP biztosítást a részvételi díj tartalmazza!

A részvételi díj tartalmazza:
- repülőjegyet Budapest – Torontó és Vancouver – Budapest útvonalon menetrendszerinti járattal, átszállással, valamint Torontó – Calgary útvonalon belföldi menetrendszerinti repülőjárattal
- közlekedést a körutazáson légkondicionált autóbusszal és menetrendszerinti komppal
- 12 éjszaka szállást középkategóriás szállodák / motelek 2 ágyas, zuhanyzós / WC-s szobáiban
- 12 alkalommal reggelit
- kirándulásokat a program szerint
- idegenvezetést
- Prémium utasbiztosítást

A részvételi díj nem tartalmazza:
- repülőtéri illetéket: kb. 168.000,- Ft (Az indulásig változhat!)
- belső repülőjegyet: kb. 250,- USD
A belföldi repülőjegy összegének FIZETÉSI határideje: 2020. július1.! USD SZÁMLASZÁM: K&H BANK 10404027-49505154-50511043 (Felhívjuk figyelmét, hogy a valuta összegét készpénzben az utazási irodában, vagy személyesen a K&H bankban szíveskedjék befizetni, ebben az esetben nem terheli banki költség az utast. Amennyiben a pénzügyi teljesítés utalással történik, kérjük vegye figyelembe a banki költségeket, mert ezek a tranzakciót indító felet terhelik.
- kedvezményes csoportos útlemondási biztosítás díját: 1,5%
- belépő- és kompjegyek, valamint a gleccserjáró autóbusz árát: kb. 500,- CAD / fő
- szervizdíjat / borravalót: 90,- CAD / fő
- ETA (Kanada) beutazási engedély díja ügyintézéssel: 5.000,- Ft
- 20–24 fő indulása esetén a 65.000,- Ft-os felárat
- valamint az egyéb, a fentiekben nem említett, az utazás során felmerülő költségeket (pl. személyes jellegű
kiadásokat)

Kérjük, kövessék figyelemmel a Konzuli Szolgálat folyamatosan frissülő weboldalát, ahol aktuális információkat talál az utazást érintő országról.  Az oldalon az országba belépéshez szükséges okmányok, beutazási szabályok, vámszabályok és egyéb hasznos tanácsok olvashatóak.

https://konzuliszolgalat.kormany.hu/amerika?kanada

Hasonló utazások