KARÁCSONY A MAGAS-TÁTRÁBAN

Időpontok / árak

Időpont Nap/éj Utazás Szobatípus Alapár Foglalás
2021.12.22. 5/4 HÁROMÁGYAS SZOBA 120 567 Ft foglalás

Teljes ár: 128.900,- Ft

Egyágyas felár: 18.000,- Ft

Fakultatív kirándulások (min. 20 fő esetén):
Késmárk – Lőcse: 3.500,- Ft + kb. 15,- € belépők
Zakopane: 3.500,- Ft + kb. 20,- PLN (sikló a Gubalowkára)

Teljes ár a 3. személynek (felnőtt) pótágyon: 113.900,- Ft
Gyermekár (3 – 14,99 éves korig) a szülőkkel egy szobában pótágyon: 103.900,- Ft

Kalkulált útlemondási biztosítás: 2 %.
A BBP utasbiztosítást a teljes ár tartalmazza!

Többnapos programjainknál a feltüntetett díj a megjelölt szobatípusra és a programban szereplő alap ellátásra vonatkozik, és az utazás meghirdetett programjában szereplő minden kötelezően fizetendő díjat tartalmaz. A díjon felül – igény szerint – fizethető: fakultatív programok, belépők, extra étkezések, vízumdíjak, valamint az útlemondási biztosítás díja. További szobatípusok és a létszámnak megfelelő pontos ár meghatározásához használja a „Foglalás” gombot.
Segíthetünk?

Kérdése van?

Kérdezzen szakértő kollégáinktól alábbi elérhetőségeinken


+36 (1) 327 0793

info@haristravel.hu

Adja meg telefonszámát és munkatársunk munkanapokon 24 órán belül visszahívja!

Kijelentem, hogy a személyes adataimat utazási információ-szolgáltatás, telefonon történő nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatót meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott telefonszámon a felhívjon és utazás témakörben tematikus szolgáltatást nyújtson és kijelentem, hogy 16. életévét betöltött személy vagyok.
Visszahívást kérek!

Utazás: autóbusszal
Elhelyezés: Matlárházán (Tatranské Matliare) a HOTEL SOREA HUTNIK I. *** 2 ágyas. zuhanyozó/WC-s szobáiban. (A szálloda belső medencéjének használatát a részvételi díj tartalmazza.)
Ellátás: félpanzió (büféreggeli és büfévacsora)


1. nap: Budapest –Besztercebánya – Rózsahegy – Matlárháza (kb. 330 km)
Utazás a Garam nagy kanyarulatába, a Felvidék legjelentősebb bányavárosába, BESZTERCEBÁNYÁ-ra. A történelmi óváros műemlékileg védett, ma Közép-Szlovákia egyik legszebb fekvésű települése. Megcsodáljuk a Főtér elegáns gótikus, reneszánsz és barokk palotáit és ellátogatunk a pompás barokk püspöki székesegyházba is. Továbbutazás a Felső-Vág völgyébe, RÓZSAHEGY-re, amelyet szintén a bányászat tett híressé. A Liptói-medencében folytatjuk utunkat a Magas-Tátrába. Vacsora, szállás Matlárházán.

2. nap: Késmárk – Lőcse (kb. 90 km)
Pihenés a szállodában vagy fakultatív kirándulás a Szepesség két varázslatos városába. KÉSMÁRK már a XII. század közepén oklevelekben szerepelt. A tatárjárás után az elpusztított város ismét felépült és tovább virágzott kereskedőinek, kézműveseinek köszönhetően. A XVIII. századtól a Tátra egyik turisztikai kapujaként is említették, itt volt a Magyar Kárpát Egyesület központja is. Ismerkedés a főbb látnivalókkal: Thököly vár, új evangélikus templom Thököly Imre mauzóleumával stb. LŐCSE az egykori Szepes vármegye székhelye volt. A XVIII. század végéig méretét és lakóinak számát tekintve felülmúlta Kassát és Eperjest. A város legszebb műemlékeit a „Fekete város” c. filmből már jól ismerjük, de most a séta során személyesen is láthatjuk ezeket (pl. az egyedülállóan szép Szent Jakab templom, Városháza).

3. nap: Zakopane (kb. 100 km)
Pihenés, szabadidő a szállodában és környékén vagy fakultatív kirándulás ZAKOPANE-ba, a lengyel Tátra legismertebb téli - nyári üdülőhelyére. Hosszú évszázadokon keresztül a világtól távol eső kis gorál falu volt, élte a maga befelé forduló életét. Faluprivilégiumát Báthori Istvántól kapta a XVI. század végén. Igazi, ma is látható fejlődése csak a XIX. század végén kezdődött el, amikor egy varsói orvost megragadta a vidék szépsége. Rövid séta a város főutcáján. Időjárás függvényében egyénileg siklóval a Gubalowkára is felmehetünk, amely az üdülőhely kilátópontja. Ünnepi, műsoros vacsora a szállodában.

4. nap: Csorba-tó – Tátralomnic – Tátrafüred (kb. 60 km)
Reggeli után barangolás a Magas-Tátra szlovák oldalán! Klasszikus körutazás a legnépszerűbb üdülőhelyeken. TÁTRALOMNIC – TÁTRALESZNA – TÁTRAFÜRED – TÁTRASZÉPLAK útvonalon jutunk el a híres CSORBA-TÓ-hoz. A település a Tátra legmagasabban (1350 m) fekvő üdülőhelye. Séta a tóhoz. Visszatérve a szállodába pihenés, vacsora.

5. nap: Matlárháza – Bártfa – Eperjes - Budapest (kb. 450 km)
Reggeli után hazaútban BÁRTFA az első állomás. Főtere túlélte a történelem viharait, házai máig őrzik a felvidéki német városok középkori hangulatát. A Szt. Egyed templom gótikus oltárai is kihagyhatatlan látnivalók. EPERJES főtere a reneszánsz, sgrafittós házakkal, templomaival, a Rákóczi-házzal, a zsinagógával érdemel figyelmet. Érkezés Budapestre az esti órákban.

 Teljes ár: 128.900,- Ft

Egyágyas felár: 18.000,- Ft

Fakultatív kirándulások (min. 20 fő esetén):
Késmárk – Lőcse: 3.500,- Ft + kb. 15,- € belépők
Zakopane: 3.500,- Ft + kb. 20,- PLN (sikló a Gubalowkára)

Teljes ár a 3. személynek (felnőtt) pótágyon: 113.900,- Ft
Gyermekár (3 – 14,99 éves korig) a szülőkkel egy szobában pótágyon: 103.900,- Ft

Kalkulált útlemondási biztosítás: 2 %.
A BBP utasbiztosítást a teljes ár tartalmazza!

Kérjük, kövessék figyelemmel a Konzuli Szolgálat folyamatosan frissülő weboldalát, ahol aktuális információkat talál az utazást érintő országról.  Az oldalon az országba belépéshez szükséges okmányok, beutazási szabályok, vámszabályok és egyéb hasznos tanácsok olvashatóak.

https://konzuliszolgalat.kormany.hu/europa-utazasi-tanacsok?szlovakia

Hasonló utazások