KARÁCSONY A MONARCHIA TÁJAIN

Időpontok / árak

Időpont Nap/éj Utazás Szobatípus Alapár Foglalás
2021.12.22. 5/4 FRANCIAÁGYAS SZOBA 129 900 Ft foglalás

Teljes ár: 129.900,- Ft

Egyágyas felár: 39.000,- Ft

Idegenforgalmi adó és regisztrációs díj: 15,- € (A helyszínen az idegenvezetőnk szedi össze!)

A részvételi díj az 5. napon a belépő árát (kb. 3,- €) nem tartalmazza.

Fakultatív kirándulások (min. 20 fő fizetése esetén):
- Trieszt: 3.000,- Ft + kb. 8,- € belépő
- Rijeka - Opatija: 7.500,- Ft
- Postojna: 4.500,- Ft + kb. 25,- € belépő

Kalkulált útlemondási biztosítás: 2 %.
A BBP utasbiztosítást a teljes ár tartalmazza!

Többnapos programjainknál a feltüntetett díj a megjelölt szobatípusra és a programban szereplő alap ellátásra vonatkozik, és az utazás meghirdetett programjában szereplő minden kötelezően fizetendő díjat tartalmaz. A díjon felül – igény szerint – fizethető: fakultatív programok, belépők, extra étkezések, vízumdíjak, valamint az útlemondási biztosítás díja. További szobatípusok és a létszámnak megfelelő pontos ár meghatározásához használja a „Foglalás” gombot.
Segíthetünk?

Kérdése van?

Kérdezzen szakértő kollégáinktól alábbi elérhetőségeinken


+36 (1) 327 0793

info@haristravel.hu

Adja meg telefonszámát és munkatársunk munkanapokon 24 órán belül visszahívja!

Kijelentem, hogy a személyes adataimat utazási információ-szolgáltatás, telefonon történő nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatót meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott telefonszámon a felhívjon és utazás témakörben tematikus szolgáltatást nyújtson és kijelentem, hogy 16. életévét betöltött személy vagyok.
Visszahívást kérek!

 

Utazás: autóbusszal
Elhelyezés: Portorožban, az elegáns Life Class szállodakomplexum **** épületének 2 ágyas, zuhanyzós / WC-s (TV) szobáiban. A szállodakomplexum fedett medencéjének használatát a részvételi díj tartalmazza.
Ellátás: félpanzió (büféreggeli és büfévacsora, 1 alkalommal karácsonyi ünnepi vacsora).

1. nap: Budapest – Ljubljana –Portorož (kb. 600 km)
Utazás rövid pihenővel szlovén fővárosba, LJUBLJANA-ba! A település több ezer éves történelme, fekvése és egyedi hangulata sok turistát csalogat. A főbb nevezetességek egy szűk területen, a Ljubljanica folyó által határolt kanyarulatban találhatóak (Szt. Miklós Székesegyház, Városháza, Ferencesek temploma, „Hármas híd” stb.).
Vacsora, szállás a tengerparton.

2. nap: Trieszt (kb. 70 km)
Pihenés egyénileg vagy fakultatív kirándulás. A mai napon a szomszédos olasz területen fekvő TRIESZT-et keressük fel. A Monarchia időszakában épült ki a belváros, és természetesen a Semmeringi-vasútvonal megépülésével a stratégiai fontosságú kikötő. Látogatás a MIRAMARE-kastélyban és séta a belvárosban. Vacsora, szállás a tengerparton.

3. nap: Rijeka – Opatija (kb. 20 km)
Pihenés egyénileg vagy fakultatív kirándulás. Utazás a hajdani Osztrák-Magyar Monarchia kikötővárosába, RIJEKA-ba (Fiume), városnéző séta. OPATIJA (Abbázia) sem maradhat ki a programból, ahol visszaidézhetjük a „boldog békeidők” néhány pillanatát. Vacsora, szállás a tengerparton.

4. nap: Postojna (kb. 150 km)
Látogatás a farmon. POSTOJNA világhíres cseppkőbarlangja sem maradhat ki a programból, amelyet a Pivka patak vize alakított ki több évezredes munkával. A barlang megtekintése nagyobbrészt kisvonattal történik. A kb. 1 km hosszú séta során ún. „Élő betlehem” illusztrációval járhatják végig a turisták a csodálatos természeti képződményeket. Vacsora, szállás a tengerparton.

5. nap: Škofja Loka – Dobronak – Budapest (kb. 630 km)
Reggeli után irány Szlovénia egyik legrégebbi műemlékvárosa ŠKOFJA LOKA. Séta az egykori püspöki városban, melynek fekvése, műemléképületei rabul ejtik a turistákat. Továbbutazás a határ közelében található, többségében magyarok lakta DOBRONAK-ra (Dobrovnik). Itt található Közép-Európa egyetlen orchideatermesztő vállalkozása, ahol a 14.000 m² alapterületű üvegházában 160 féle orchideát termesztenek trópusi körülményeket biztosítva. Az egyre nagyobb turisztikai érdeklődés miatt egy 500 m²-es trópusi kertet is kialakítottak a látogatók számára, vásárlási lehetőségggel. A látogatás után hazautazás rövid pihenőkkel.


 Egy társítást vállaló hölgy jelentkezését várjuk!


Teljes ár: 129.900,- Ft

Egyágyas felár: 39.000,- Ft

Idegenforgalmi adó és regisztrációs díj: 15,- € (A helyszínen az idegenvezetőnk szedi össze!)

A részvételi díj az 5. napon a belépő árát (kb. 3,- €) nem tartalmazza.

Fakultatív kirándulások (min. 20 fő fizetése esetén):
- Trieszt: 3.000,- Ft + kb. 8,- € belépő
- Rijeka - Opatija: 7.500,- Ft
- Postojna: 4.500,- Ft + kb. 25,- € belépő

Kalkulált útlemondási biztosítás: 2 %.
A BBP utasbiztosítást a teljes ár tartalmazza!

Kérjük, kövessék figyelemmel a Konzuli Szolgálat folyamatosan frissülő weboldalát, ahol aktuális információkat talál az utazást érintő országról.  Az oldalon az országba belépéshez szükséges okmányok, beutazási szabályok, vámszabályok és egyéb hasznos tanácsok olvashatóak.

https://konzuliszolgalat.kormany.hu/europa-utazasi-tanacsok?szlovenia

Hasonló utazások