KÍNAI KALANDOK SZECSUÁN & JÜNNAN TARTOMÁNYBAN

Időpontok / árak

Időpont Nap/éj Utazás Szobatípus Alapár Foglalás
Jelenleg nincs tervezett indulás!
Ajánlatkérés

Repülőtéri illeték: kb. 172.000,- Ft (Az indulásig változhat!)
Belföldi repülőjegyek: 430,- USD (Irodánkban, elutazás előtt fizetendő!)
Egyágyas felár: 113.500,- Ft

Vízumdíj: kb. 19.000,- Ft
Kínai vízum ügyintézési díja: 5.000,- Ft

A részvételi díj a belépőjegyek árát magában foglalja.
Kedvezményes csoportos útlemondási biztosítás: 1,5 %.
A BBP utasbiztosítást a részvételi díj tartalmazza!

Szervízdíj / borravaló: 60,- USD
Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a Szervízdíj / Borravaló az idegenforgalomban bevett szokás, ajánlott. A helyiek (pl. gépkocsivezető, idegenvezető, szállodák, éttermek stb.). az ajánlott borravalót elvárják, kötelezőnek tekintik!

A részvételi díj tartalmazza:
- repülőjegyet Bp. – Chengdu – Bp. útvonalon menetrendszerinti járattal, átszállással
- vonatjegy árát Kunming - Dali útvonalon
- a körutazáson a közlekedést légkondicionált autóbusszal
- 9 éjszaka szállást helyi középkategóriás szállodák 2 ágyas, zuhanyzós / WC-s szobáiban
- félpanziós ellátást (reggeli és ebéd, vagy vacsora a programoktól függően)
- városnézéseket és kirándulásokat a programleírás szerint
- helyi és magyar idegenvezetést
- ATLASZ Prémium utasbiztosítást (Colonnade Biztosító)

A részvételi díj nem tartalmazza:
- repülőtéri illetéket: kb. 172.000,- Ft / fő (Az indulásig változhat!)
- belföldi repülőjegyek árát Chengdu – Kunming és Zhongdian - Chengdu útvonalakon: 430,- USD / fő (Irodánkban, készpénzben vagy bankszámlánkra befizetve szintén készpénzben!)
A fenti USD összeg FIZETÉSI határideje:
az utazás időpontját megelőző 61. nap, azaz 2020. június 18.-a!
- kínai vízum díját: kb. 19.000,- Ft / fő (2016. március 16-tól, az összeg változhat indulásig!)
- vízum ügyintézési díját: 5.000,- Ft / fő
- kedvezményes csoportos útlemondási biztosítás díját (1,5 %)
- szervizdíjat / borravalót: 60,- USD / fő (helyi idegenvezetők és buszsofőrök részére)
- minimális utaslétszám hiányában, 16–19 fő indulása esetén 39.300,- Ft-os / fő felárat
- valamint az egyéb, a fentiekben nem említett, az utazás során felmerülő költségeket (pl. személyes jellegű kiadásokat)

Többnapos programjainknál a feltüntetett díj 1 fő részére, a megjelölt szobatípusban való elhelyezésre és a programban szereplő alap ellátásra vonatkozik, és az utazás meghirdetett programjában szereplő minden kötelezően fizetendő díjat tartalmaz. A díjon felül – igény szerint – fizethető: fakultatív programok, belépők, extra étkezések, vízumdíjak, valamint az útlemondási biztosítás díja. További szobatípusok és a létszámnak megfelelő pontos ár meghatározásához használja a „Foglalás” gombot.
Segíthetünk?

Kérdése van?

Kérdezzen szakértő kollégáinktól alábbi elérhetőségeinken


+36 (1) 327 0793

info@haristravel.hu

Adja meg telefonszámát és munkatársunk munkanapokon 24 órán belül visszahívja!

Kijelentem, hogy a személyes adataimat utazási információ-szolgáltatás, telefonon történő nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatót meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott telefonszámon a felhívjon és utazás témakörben tematikus szolgáltatást nyújtson és kijelentem, hogy 16. életévét betöltött személy vagyok.
Visszahívást kérek!

Utazás: Budapest–Chengdu–Budapest útvonalon átszállással. Chengdu–Kunming és Zhongdian–Chengdu útvonalakon belföldi repülőjáratokkal, Kunming és Dali között vonattal, kirándulásokon autóbusszal, valamint hajóval és kabinos felvonóval.
Elhelyezés: helyi középkategóriás szállodák 2 ágyas, zuhanyzós / WC-s szobáiban.
Ellátás: félpanzió (reggeli és ebéd vagy vacsora programoktól függően)


1. nap: Budapest – Chengdu
Repülés Budapestről Dohán keresztül Chengdu-ba. Éjszaka a repülőn.

2. nap: Chengdu (Csengtu)
Érkezés CHENGDU-ba a menetrend függvényében, a délutáni órákban. Ismerkedés Szecsuán tartomány fővárosával, ízelítő a város látványosságaiból. Szállás Chengdu-ban.

3. nap: Leshan – Chengdu
Kirándulás a lélegzetelállító LESHANI óriás Buddha szoborhoz. A Min- és Dadu-folyók összefolyásánál magasodó szédületes alkotás, a vörös homokkő sziklafalba vésett Nagy Buddha-szobor több mint egy évezrede készült. A 71 m magas alkotás Kína legnagyobb kőszobra. Szállás Chengdu-ban.

4. nap: Kunming
Repülés Jünnan tartomány székhelyére. Az 2.000 m magasan fekvő, különleges klímájú KUNMING-ban a városnézés során elsétálunk a város nevezetes templomaihoz, pavilonjaihoz és a sziklafestményeihez. Megnézzük a Nyugati hegyek lábánál fekvő Dian-tavat, és az Aranytemplomot, Kína legnagyobb réztemplomát. Csodálatos kilátás tárul elénk a 2.500 méter magasságban lévő Nagy Sárkánykaputól, ahova felvonóval jutunk fel. Szállás Kunmingban.

5. nap: Kunming – Kőerdő
Kirándulás az UNESCO Világörökséghez tartozó Kőerdőbe. A mészkőoszlopok által kialakult áthatolhatatlan labirintus igazi természeti csoda, a tartomány leglátogatottabb nevezetessége. A bizarr formájú, néhol 30 métert is elérő magasságú képződményeket fantázianevekkel látták el a helyiek. A Dél-kínai karszt több ezer érdekes és lenyűgöző sziklaformációit egy megkövült erdőre emlékeztető helyen találjuk ösvényekkel, tavakkal és kilátóhelyekkel tarkítva. Szállás Kunmingban.

6. nap: Kunming – Dali
Elutazás Daliba vonattal a menetrend függvényében. Délután ismerkedés az Er Hai-tó és a Cang Shan hegyláncai között fekvő festői kisváros, DALI nevezetességeivel, melyek közül a legismertebb látnivaló a San Ta (Három Pagoda), a város jelképe. A Ming-kori városfal maradványai által határolt hangulatos óvárost kis kövezett utcák és kőházak jellemzik. Szállás Daliban.

7. nap: Dali – Lijiang
Délelőtt hajókirándulás a festői ER HAI (Fül-tó) tavon, melyet formájáról neveztek el, és a baiok pedig a természetes termékenység jelképének tartják. Ezt követően Lijiang felé vesszük az irányt. Kína tartományai közül a délnyugati Jünnan az egyik legszínesebb, legváltozatosabb, mind természeti viszonyait, mind népességét tekintve. Hegyvidéki tájon keresztül haladva útközben pihenőt tartunk BAISHA faluban, ahol Ming- és Csing-kori freskókban is gyönyörködhetünk. Szállás Lijiangban.

8. nap: Lijiang – Jádesárkány-havasok
Séta a középkori hangulatot árasztó, UNESCO Világörökséghez tartozó LIJIANG-ban, Jünnan tartomány egykori Naxi korabeli fővárosában. A festői völgyben fekvő helység óvárosa máig megőrizte a csatornák keresztezte kis kövezett utcáit és ősi építészetét. Ezt követően kirándulás a város körüli vidéken, a Jádesárkány-havasokhoz. Utunk egy részét kabinos felvonóval tesszük meg és jó időjárás esetén, csodás kilátásban lehet részünk. Szállás Lijiangban.

9. nap: Lijiang – Zhongdian (Shangri-La város)
Utazás autóbusszal Jünnan tartomány északi részére. Az út mindkét oldalán 4000 m magas hegycsúcsokkal körülvett, mondák övezte Tigrisugrás-szurdokon át délután érkezünk a 3.280 m magasan fekvő Zhongdian városba. Ennek a vidéknek egy irodalmi alkotásnak köszönhetően új neve született, SHANGRI-LA, azaz „földi paradicsom” vagy másként „Mennyország”! Kínának teljesen más arcát láthatjuk a hangulatos városkában. Az épületek tibeti típusúak és a kultúrában is domináns részük van. Szállás Zhongdianban.

10. nap: Zhongdian (Shangri-La város) – Chengdu
Kirándulás a 3.800 m magasan fekvő, természetvédelmi területen található Bitahai tóhoz. A kellemes és kényelmes kirándulás során megismerkedünk a régió sokszínű flórájával. Továbbá ellátogatunk a 3300 méteren fekvő híres, tibeti buddhista Songzanlin kolostorhoz is, ami az előtte csillogó tó vizével és szépségével varázsolja el az odalátogatókat. A kolostorban napjainkban is élnek szerzetesek. Az esti órákban visszarepülés Szecsuán tartomány fővárosába, Chengduba, szállás.

11. nap: Chengdu
CHENGDU a bambusz, a pandamackók és a festők városa. Egész napos kirándulás különleges látnivalók nyomában. Látogatás az Óriáspanda Központban. Az óriáspandákat Kína nemzeti kincsei között tartják számon, pár ezer él már csak belőlük vadon a világon, ezek egyharmada a kínai Chengduban, a Szecsuáni Pandanevelő Rezervátumban. Ezt követően a titokzatos Sanxingdui Múzeumot tekintjük meg. Az itt feltárt nagyszámú bronzszobrot a kínaiak a második legjelentősebb régészeti leletként tartják számon az agyaghadsereg után. Hazautazás átszállással a menetrend függvényében az éjjeli órákban. Éjszaka a repülőn. 

12. nap: Budapest
Átszállás után érkezés Budapestre a menetrend függvényében, a déli órákban.

 

UNESCO Világörökségek:
• a Leshani óriás Buddha szobor
• Dél-kínai karsztvidék: Kunming kőerdő
• Lijiang óvárosa
• Szecsuáni Óriáspanda Rezervátum Chengduban


Páratlan utazás, ilyet még nem látott a világ! A tavalyi nagy sikernek köszönhetően Kína délnyugati tartományait felkereső utunkat ismét megszervezzük MEGÚJÍTVA. A körutazáson megtekintünk számtalan, az UNESCO Világörökség részéhez tartozó műemléket és természeti látványosságot, továbbá ellátogatunk a  „Földi paradicsomba” – Shangri-La városba, amelyet kínai „kis Tibet”-ként is emlegetnek.


Repülőtéri illeték: kb. 172.000,- Ft (Az indulásig változhat!)
Belföldi repülőjegyek: 430,- USD (Irodánkban, elutazás előtt fizetendő!)
Egyágyas felár: 113.500,- Ft

Vízumdíj: kb. 19.000,- Ft
Kínai vízum ügyintézési díja: 5.000,- Ft

A részvételi díj a belépőjegyek árát magában foglalja.
Kedvezményes csoportos útlemondási biztosítás: 1,5 %.
A BBP utasbiztosítást a részvételi díj tartalmazza!

Szervízdíj / borravaló: 60,- USD
Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a Szervízdíj / Borravaló az idegenforgalomban bevett szokás, ajánlott. A helyiek (pl. gépkocsivezető, idegenvezető, szállodák, éttermek stb.). az ajánlott borravalót elvárják, kötelezőnek tekintik!

A részvételi díj tartalmazza:
- repülőjegyet Bp. – Chengdu – Bp. útvonalon menetrendszerinti járattal, átszállással
- vonatjegy árát Kunming - Dali útvonalon
- a körutazáson a közlekedést légkondicionált autóbusszal
- 9 éjszaka szállást helyi középkategóriás szállodák 2 ágyas, zuhanyzós / WC-s szobáiban
- félpanziós ellátást (reggeli és ebéd, vagy vacsora a programoktól függően)
- városnézéseket és kirándulásokat a programleírás szerint
- helyi és magyar idegenvezetést
- ATLASZ Prémium utasbiztosítást (Colonnade Biztosító)

A részvételi díj nem tartalmazza:
- repülőtéri illetéket: kb. 172.000,- Ft / fő (Az indulásig változhat!)
- belföldi repülőjegyek árát Chengdu – Kunming és Zhongdian - Chengdu útvonalakon: 430,- USD / fő (Irodánkban, készpénzben vagy bankszámlánkra befizetve szintén készpénzben!)
A fenti USD összeg FIZETÉSI határideje:
az utazás időpontját megelőző 61. nap, azaz 2020. június 18.-a!
- kínai vízum díját: kb. 19.000,- Ft / fő (2016. március 16-tól, az összeg változhat indulásig!)
- vízum ügyintézési díját: 5.000,- Ft / fő
- kedvezményes csoportos útlemondási biztosítás díját (1,5 %)
- szervizdíjat / borravalót: 60,- USD / fő (helyi idegenvezetők és buszsofőrök részére)
- minimális utaslétszám hiányában, 16–19 fő indulása esetén 39.300,- Ft-os / fő felárat
- valamint az egyéb, a fentiekben nem említett, az utazás során felmerülő költségeket (pl. személyes jellegű kiadásokat)

 

Kérjük, kövessék figyelemmel a Konzuli Szolgálat folyamatosan frissülő weboldalát, ahol aktuális információkat talál az utazást érintő országról.  Az oldalon az országba belépéshez szükséges okmányok, beutazási szabályok, vámszabályok és egyéb hasznos tanácsok olvashatóak.

 

https://konzuliszolgalat.kormany.hu/azsia?kina

 

Ezt az utat csak megfelelő egészségi állapot, jó fizikai kondíció esetén ajánljuk a hosszú utazás és az esetenként megterhelőbb programok, nagy szintkülönbségek miatt!

 

 

Hasonló utazások