SZILVESZTER ERDÉLYBEN

Időpontok / árak

Időpont Nap/éj Utazás Szobatípus Alapár Foglalás
2021.12.30. 4/3 FRANCIAÁGYAS SZOBA 125 000 Ft foglalás

Teljes ár: 125.000,- Ft

Egyágyas felár: 35.000,- Ft (korlátozott mennyiségben)

A részvételi díj a belépőjegyek árát (kb. 60 Lej) nem foglalja magában!

Kedvezményes csoportos útlemondási biztosítás: 2 %.
A BBP utasbiztosítást tartalmazza.

Többnapos programjainknál a feltüntetett díj a megjelölt szobatípusra és a programban szereplő alap ellátásra vonatkozik, és az utazás meghirdetett programjában szereplő minden kötelezően fizetendő díjat tartalmaz. A díjon felül – igény szerint – fizethető: fakultatív programok, belépők, extra étkezések, vízumdíjak, valamint az útlemondási biztosítás díja. További szobatípusok és a létszámnak megfelelő pontos ár meghatározásához használja a „Foglalás” gombot.
Segíthetünk?

Kérdése van?

Kérdezzen szakértő kollégáinktól alábbi elérhetőségeinken


+36 (1) 327 0793

info@haristravel.hu

Adja meg telefonszámát és munkatársunk munkanapokon 24 órán belül visszahívja!

Kijelentem, hogy a személyes adataimat utazási információ-szolgáltatás, telefonon történő nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatót meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott telefonszámon a felhívjon és utazás témakörben tematikus szolgáltatást nyújtson és kijelentem, hogy 16. életévét betöltött személy vagyok.
Visszahívást kérek!

Utazás: autóbusszal
Elhelyezés: jó, középkategóriás szálloda 2 ágyas, zuhanyozós / WC-s szobáiban
Ellátás: teljes ellátás az első napon vacsorától az utolsó napi ebédcsomagig

1. nap: Budapest – Arad – Máriaradna – Déva (kb. 450 km)
Elutazás a reggeli órákban, határátkelés Nagylaknál. Első programunk séta ARAD-on, a vértanúk városában. Következő megállónk MÁRIARADNA, mely a történelmi Magyarország egyik legfontosabb Mária-kegyhelye. Rövid pihenő az impozáns, barokk, kéttornyú kegytemplomnál. A ferences rendi templom a Maros-mente, a Bánság és a szegedi nagytáj központi búcsújáró temploma, amely nemcsak a táj festői szépségével vonz számos hívőt, de a környékbeliek szerint csodák helyszíne is a régmúlt idők óta. Megálló MAROSILLYE településén. A település az erdélyi fejedelemség idején a Maros-vidék fontos erőssége volt, itt született Bethlen Gábor, akinek egykori szülőházát sokan felkeresik. Továbbutazás DÉVÁRA. Vacsora, szállás.

2. nap: Vajdahunyad - Déva (kb. 50 km)
Kirándulás a közeli VAJDAHUNYAD várához. Feltételezhetően francia mesterek építették, hiszen nincs és nem is volt védőövezete, hanem megerősített, díszes palotaként épült. A Hunyadiak őse, Sorb kenéz a XIV. században királyi adományként kapta az egykori várat. Az idők folyamán többször is tűzvész pusztította, ma látható formáját Steindl Imre és Schulek Frigyes vezetésével, a XIX. századvégi restaurálás során nyerte el, majd az elmúlt években gyönyörűen felújították. Ebéd a szállodában. Délután felkeressük Böjte Csaba vagy, ahogy nevezik, Csaba testvér, Ferences rendi Alapítványát, az árván maradt gyermekek megsegítőjét. Este óévbúcsúztató szilveszteri zenés vacsora, itallal. Szállás Déván.

3. nap: Déva
Késői reggeli után lehetőség van katolikus és református misén részt vennünk. A déli órákban frissítő séta a szabadban. Persze a friss és hideg levegő máris kiváltja a meleg iránti vágyunkat, és éhségünket, amit egy grill parti formájában feloldunk. DÉVA a történelmi Hunyad vármegye székhelye volt. Magas Déva vára egybeforr Kőmíves Kelemen legendájával. Zenés vacsorával búcsúztattuk az Óévet, ma este meg zenés vacsorával köszöntjük az Újévet. Szállás Déván.

4. nap: Déva – Temesvár – Nagylak – Budapest (kb. 500 km)
Bőséges reggeli után hazafelé vesszük az irányt. Séta TEMESVÁR-on. A multikulturális város központja a Dóm tér, mely a mi sétánknak is elengedhetetlen része. Temesvár után visszatérünk az autópályára. Útközben lehetőség lesz elfogyasztani az ebédcsomag tartalmát. Érkezés Budapestre az esti órákban.


 Egy társítást vállaló hölgy jelentkezését is várjuk!

 


Teljes ár: 125.000,- Ft

Egyágyas felár: 35.000,- Ft (korlátozott mennyiségben)

A részvételi díj a belépőjegyek árát (kb. 60 Lej) nem foglalja magában!

Kedvezményes csoportos útlemondási biztosítás: 2 %.
A BBP utasbiztosítást tartalmazza.

Kérjük, kövessék figyelemmel a Konzuli Szolgálat folyamatosan frissülő weboldalát, ahol aktuális információkat talál az utazást érintő országról.  Az oldalon az országba belépéshez szükséges okmányok, beutazási szabályok, vámszabályok és egyéb hasznos tanácsok olvashatóak.

https://konzuliszolgalat.kormany.hu/europa-utazasi-tanacsok?romania

Hasonló utazások