TÁVOL-KELETI GYÉMÁNTOK

Időpontok / árak

Időpont Nap/éj Utazás Szobatípus Alapár Foglalás
Jelenleg nincs tervezett indulás!
Ajánlatkérés

Repülőtéri illeték: kb. 159.000,- Ft (Az indulásig változhat!)
Belső repülőjegyek: 290,-USD (Indulás előtt irodánkban fizetendő!)
Egyágyas felár: 168.300,- Ft

A részvételi díj a belépőjegyek árát tartalmazza.
Kedvezményes csoportos útlemondási biztosítás díja: 1,5 %.
A BBP utasbiztosítást a részvételi díj tartalmazza!

Kötelező Szervízdíj / Borravaló: 60,- USD (Helyi idegenvezetők, gépkocsivezetők stb. részére!)

Felhívjuk szíves figyelmüket arra, hogy a Szervízdíj / Borravaló az idegenforgalomban bevett szokás, ajánlott, egyes országokban pedig kötelező (pl. gépkocsivezető, idegenvezető, szállodák, éttermek stb.).
A helyiek az ajánlott borravalót elvárják, kötelezőnek tekintik!

Többnapos programjainknál a feltüntetett díj a megjelölt szobatípusra és a programban szereplő alap ellátásra vonatkozik, és az utazás meghirdetett programjában szereplő minden kötelezően fizetendő díjat tartalmaz. A díjon felül – igény szerint – fizethető: fakultatív programok, belépők, extra étkezések, vízumdíjak, valamint az útlemondási biztosítás díja. További szobatípusok és a létszámnak megfelelő pontos ár meghatározásához használja a „Foglalás” gombot.
Segíthetünk?

Kérdése van?

Kérdezzen szakértő kollégáinktól alábbi elérhetőségeinken


+36 (1) 327 0793

info@haristravel.hu

Adja meg telefonszámát és munkatársunk munkanapokon 24 órán belül visszahívja!

Kijelentem, hogy a személyes adataimat utazási információ-szolgáltatás, telefonon történő nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatót meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott telefonszámon a felhívjon és utazás témakörben tematikus szolgáltatást nyújtson és kijelentem, hogy 16. életévét betöltött személy vagyok.
Visszahívást kérek!

Utazás: menetrend szerinti repülőjáratokkal Budapest – Hongkong és Szingapúr – Budapest között, átszállással Dubajban. A körutazáson légkondicionált autóbuszokkal, helyi repülőjáratokkal és komppal.
Elhelyezés: középkategóriás szállodák 2 ágyas, fürdőszobás / WC-s szobáiban.
Ellátás: félpanzió (reggeli és napi egy főétkezés, a 3. nap reggelitől a 10. nap vacsoráig).


1. nap: Budapest – Hongkong
Elutazás a kora délutáni órákban Hongkongba, átszállással. Éjszaka a repülőn.

2. nap: Hongkong
Érkezés Hongkongba a délutáni órákban, transzfer a szállodába. Pihenés. Esti szabad programként érdemes a Kowlooni-öböl menti sétálóutcát felkeresni, ahonnan a leglátványosabb az esténként 8-kor kezdődő lézer-show, zene ritmusára váltakoznak a Kowloon és a Hongkong-sziget irodaházainak fényei. A fényjáték a világ legnagyobb állandó hang- és fényjátékaként került be a Guinness Rekordok könyvébe. Szállás Hongkongban.

3. nap: Hongkong – Makaó
Délelőtt városnézés az égig érő városban, HONGKONG-ban. A térség kereskedelmi és pénzügyi központja 1200-nál is több felhőkarcolójával világcsúcstartónak számít. A 428 méter magasan elhelyezkedő Viktória-csúcs kilátójából elképesztő látvány tárul elénk a forgalmas öbölre, valamint a közeli szigetekre. A sziget déli részén található az Aberdeen öböl, ahol csaknem 3000 ember él lakóhajókon. Késő délután utazás gyorshajóval az „ázsiai Las Vegas”-ba. MAKAÓ csodálatos: múlt és jövő találkozása, szépen gondozott parkok, több száz éves portugál templomok, erődök, szépen felújított kormányzói épületek, óvárosa pedig világörökségi helyszín. Esti kikapcsolódás és vacsora a Fisherman's Wharf komplexumban, ahol játékszenvedélyünknek is hódolhatunk. Szállás Makaón.

4. nap: Makaó – Hongkong
Városnézés a kaszinók fővárosában: Szent Pál katedrális romjai, Largo do Senado – a portugál városrész főtere, A-Ma templom, Makaó torony, Lisszabon kaszinó. A program során ebéd. Makaó szigetvilágát hosszú hidak és töltés-utak kötik össze egymással. A városnézést folytatva ízelítőt kapunk Makaó szigeteiből is, melyek az intenzív tengerfeltöltések következtében és az elmúlt évtized nagyszabású beruházásainak köszönhetően folyamatosan fejlődnek: Taipa, Coloane és a köztük fekvő Cotai. Szabadidő, majd visszautazás gyorshajóval Hongkongba, szállás.

5. nap: Hongkong – Lantau sziget – Kuala Lumpur
Kirándulás a Hongkong tüdejének tartott LANTAU-ra. Míg Hongkong a felhőkarcolók városa, a közigazgatásilag hozzá tartozó Lantau sziget megőrizte kisvárosi hangulatát. A sziget 1000 m magas hegycsúcsán áll a világ legnagyobb bronz Buddha szobra. Hatalmas hegyek között bukkan elő a 26 méteres Tian Tan Buddha, amit a lélegzetelállító Ngong Ping 360 felvonóról is megcsodálunk. Az 5,7 km-es látványos utat 25 perc alatt tesszük meg. A kora esti órákban továbbutazás repülővel Kuala Lumpurba. Szállás a maláj fővárosban.

6. nap: Kuala Lumpur
Városnézés KUALA LUMPUR-ban, amely álmos kis faluból nőtte ki magát Ázsia egyik legdinamikusabban fejlődő, modern és gazdag városává. Malajzia fővárosának legismertebb látnivalói: a Jamek Mosque (a város egyik legrégebbi mecsete), a régi és az új Királyi Palota, a Nemzeti Emlékmű, a Nemzeti Mecset, a Függetlenség tere és a kínai negyedben a színpompás Sri Mariamman hindu templom. Este maláj táncműsorral egybekötött vacsora. Szállás Kuala Lumpurban.

7. nap: Kuala Lumpur
Kirándulás a fővárosközeli Batu barlangokhoz. A mészkő hegyen rendkívül sok barlang és hindu szentély található. A templomrendszer ritka természeti képződményei közül a legnagyobb és legnépszerűbb a Templombarlang, ahol a szentély megtekintéséhez először meg kell mászni 276 lépcsőfokot. Ha ez sikerült, akkor egy életre szóló élményben lesz részünk! Visszatérés KUALA LUMPUR-ba. Ebédet követően nemcsak Malajzia, de a mérnöki zsenialitás jelképévé is vált, híres Petronas ikertornyok 86. emeletéről megcsodáljuk a főváros panorámáját. Nap végén a központi piac forgatagában vásárlási lehetőséget is biztosítunk. Szállás Kuala Lumpurban.

8. nap: Kuala Lumpur – Putrajaya – Melaka – Johor
A mai tartalmas nap első állomása PUTRAJAYA, az ország kormányzati központja. Az első malajziai miniszterelnök tiszteletére nevezték el és a közelmúltban építészeti, technológiai és környezetvédelmi csodákkal büszkélkedő várossá nőtte ki magát. A legismertebb látnivalók megtekintése: Seri Perdana (miniszterelnöki rezidencia), a rózsaszín kupolás Putra Mosque, Istana Melawati (a királyi család lakhelye), Istana Kehakiman (igazságügyi palota). Továbbutazás az UNESCO világörökségi listáján szereplő MELAKA-ba. A települést Parameswara, palembang-i hindu herceg alapította. Egykor portugál, holland majd angol gyarmat volt, az épületek máig őrzik az európai befolyás jegyeit. Ebédet követően városnézés: Porta de Santiago, Szent Pál templom, Stadhuys épülete, a Keresztény templom, Cheng Hoon Teng templom (legrégibb kínai templom Malajziában) stb. Továbbutazás autóbusszal Szingapúr irányába, szállás Johorban.

9. nap: Szingapúr
SZINGAPÚR egykori brit gyarmat, a világ egyik legkisebb, mégis egyik legsikeresebb országa. 1965-ben elnyert függetlensége óta rohamos fejlődésnek indult. A tradicionális kínai és ázsiai építészet elemeit lélegzetelállító módon ötvözik a modern építészeti és a legmodernebb technológiai, valamint környezetvédelmi megoldásokkal. Városnézés SZINGAPÚR-ban. Merlion (a városállam jelképe a félig hal, félig oroszlán) gyönyörű kilátással az öbölre, a régi parlament, a műemlékké nyilvánított Raffles Hotel (Ázsia egyik legpatinásabb szállodája), Legfelsőbb Bíróság, városháza, Szent András Székesegyház, a városközpont ultramodern épületei, a Singapore folyó menti gyönyörű házsorok, Kis India, Kínai negyed. Szingapúr egyik leglenyűgözőbb modern építészeti jelensége a tengertől visszahódított területen kialakított Gardens by the Bay parkban felépített Szuperfa-liget, ahova szintén ellátogatunk a városnézés során. Szállás Szingapúrban.

10. nap: Szingapúr
A szingapúri városnézés folytatása: Orchidea Kert megtekintése, majd kirándulás a Sentosa-szigetre, mely egykor katonai bázis volt. Ma már igazi trópusi Disneyland-ként funkcionál, rengeteg természeti és mesterséges látványossággal kiépített hely. A későesti repülőtéri transzferig búcsúvacsora és szabadprogram a híres 2 km hosszú Orchard Road környékén. Hazautazás Budapestre az éjjeli órákban átszállással.

11. nap: Szingapúr – Budapest
Érkezés Budapestre a kora délutáni órákban várható, a menetrend függvényében.

UNESCO Világörökségek:
Makaó: történelmi városmag
Melaka: óváros


Színes és tartalmas körutazásunk során Délkelet-Ázsia leghíresebb, ultramodern metropoliszaival és a világörökség részét képező, elbűvölő koloniális városkákkal ismerkedünk, bepillantást nyerve a térség kultúrájába és mindennapjaiba.

 

[[video]]https://www.youtube.com/watch?v=vCfgPPVODoM[[/video]]


Repülőtéri illeték: kb. 159.000,- Ft (Az indulásig változhat!)
Belső repülőjegyek: 290,-USD (Indulás előtt irodánkban fizetendő!)
Egyágyas felár: 168.300,- Ft

A részvételi díj a belépőjegyek árát tartalmazza.
Kedvezményes csoportos útlemondási biztosítás díja: 1,5 %.
A BBP utasbiztosítást a részvételi díj tartalmazza!

Kötelező Szervízdíj / Borravaló: 60,- USD (Helyi idegenvezetők, gépkocsivezetők stb. részére!)

Felhívjuk szíves figyelmüket arra, hogy a Szervízdíj / Borravaló az idegenforgalomban bevett szokás, ajánlott, egyes országokban pedig kötelező (pl. gépkocsivezető, idegenvezető, szállodák, éttermek stb.).
A helyiek az ajánlott borravalót elvárják, kötelezőnek tekintik!

Kérjük, kövessék figyelemmel a Konzuli Szolgálat folyamatosan frissülő weboldalát, ahol aktuális információkat talál az utazást érintő országról.  Az oldalon az országba belépéshez szükséges okmányok, beutazási szabályok, vámszabályok és egyéb hasznos tanácsok olvashatóak.

https://konzuliszolgalat.kormany.hu/azsia?szingapur

https://konzuliszolgalat.kormany.hu/azsia?malajzia

https://konzuliszolgalat.kormany.hu/azsia?kina

Vízum:
Az utazáshoz magyar állampolgárok részére vízum nem szükséges!

Védőoltás:
Kötelező védőoltás nincs, de saját érdekükben és felelősségükre, egyénileg tájékozódjanak az ÁNTSZ-nél.
Budapest Főváros Kormányhivatal Népegészségügyi Szakigazgatási Szerve NEMZETKÖZI OLTÓKÖZPONT

FIGYELEM! Az utazásra jelentkezéskor ÚTI OKMÁNYÁRÓL irodánk FÉNYMÁSOLATOT készít. Amennyiben ÚTLEVELE nincs Önnél, úgy 1 héten belül szükséges bemutatnia, vagy másolatát elküldenie. Ennek elmulasztásából eredő károkért irodánk nem vállal felelősséget!
Kérjük, hogy szerződéskötéskor az ÚTLEVÉLBEN SZEREPELŐ NEVE(KE)T, illetve PONTOS adatokat: lakcím (irányítószám, település, utca, házszám, emelet, ajtó), születési dátum (év, hónap, nap) szíveskedjen megadni.

 

FELHÍVJUK SZÍVES FIGYELMÜKET, HOGY A HOSSZÚ REPÜLŐÚT, AZ IDŐZÓNA VÁLTOZÁSA ÉS A HAZAITÓL ELTÉRŐ ÉGHAJLAT FOKOZOTTAN IGÉNYBE VEHETI AZ EMBERI SZERVEZETET!
KÉRJÜK, UTAZÁS ELŐTT SAJÁT ÉRDEKÜKBEN KONZULTÁLJANAK HÁZIORVOSUKKAL!