TRÓPUSI TÁJAKON

MALAJZIA - SZINGAPÚR - INDONÉZIA - BALI KÖRUTAZÁS

Időpontok: 2020. május 20 - június 01.

, ,
Áttekintés
Program
Árak, dátumok
Tudnivalók

Kalandozzon velünk a távoli Délkelet-Ázsia varázslatos tájain!

 

Utazás: menetrend szerinti repülőjáratokkal átszállással Dohában, Budapest – Kuala Lumpur és Denpasar – Budapest útvonalon, a körutazáson légkondicionált autóbuszokkal, helyi repülőjáratokkal Szingapúr - Yogyakarta és Yogyakarta – Denpasar között.
Elhelyezés: helyi középkategóriás szállodák 2 ágyas, fürdőszobás / WC-s szobáiban.
Ellátás: félpanzió (reggeli és ebéd vagy vacsora a programoktól függően)

 

1. nap: Budapest – Kuala Lumpur
Délelőtt elutazás Budapestről átszállással Kuala Lumpurba. Éjszaka a repülőn.

2. nap: Kuala Lumpur – Putrayaja – Kuala Lumpur
Érkezés a délelőtti órákban Kuala Lumpurba. A városnézést Malajzia adminisztratív fővárosában, PUTRAJAYA-ban kezdjük. A szövetségi kormány székhelye és az ország közigazgatási központja nevét az első malajziai miniszterelnök tiszteletére kapta és a közelmúltban építészeti, technológiai és környezetvédelmi csodákkal büszkélkedő várossá nőtte ki magát. A legismertebb látnivalók megtekintése: Seri Perdana (miniszterelnöki rezidencia), a rózsaszín kupolás Putra Mosque, Istana Melawati (a királyi család lakhelye), Istana Kehakiman (Igazságügyi palota). Ebéd Kuala Lumpur hangulatos Bukit Bintang éttermi negyedében, majd transzfer a szállodába, pihenés és szabadidő. Szállás Kuala Lumpurban.

3. nap: Kuala Lumpur
Kirándulás a Batu barlangokhoz, ahol rendkívül sok barlang és hindu szentély található. A templomrendszer ritka természeti képződményei közül a legnagyobb és legnépszerűbb a Templombarlang, ahol a szentély megtekintéséhez először meg kell mászni 276 lépcsőfokot. Ha ez sikerült, akkor egy életre szóló élményben lesz részünk! Visszatérés KUALA LUMPUR-ba, ahol a városnézés során megtekintjük Malajzia fővárosának legismertebb látnivalóit: a híres Petronas ikertornyok, a Jamek Mosque (a város egyik legrégebbi mecsete), a régi és az új Királyi Palota, a Nemzeti Emlékmű, a Nemzeti Mecset, a Függetlenség tere és a kínai negyedben a színpompás Sri Mariamman hindu templom. Este maláj táncműsorral egybekötött vacsora. Szállás Kuala Lumpurban.

4. nap: Kuala Lumpur – Melaka – Johor
Utazás az UNESCO világörökségi listán szereplő MELAKA-ba. A települést Parameswara, palembang-i hindu herceg alapította. Egykor portugál, holland majd angol gyarmat volt, az épületek máig őrzik az európai befolyás jegyeit. Ebédet követően városnézés: Porta de Santiago, Szent Pál templom, Stadhuys épülete, a Keresztény templom, Cheng Hoon Teng templom (legrégibb kínai templom Malajziában) stb. Továbbutazás autóbusszal Szingapúr irányába, szállás Johorban.

5. nap: Szingapúr
Utazás SZINGAPÚR-ba, az egykori brit gyarmat, a világ egyik legkisebb és legsikeresebb országába. A tradicionális kínai és ázsiai építészet elemeit lélegzetelállító módon ötvözik a modern építészeti és a legmodernebb technológiai, megoldásokkal. Városnézés SZINGAPÚR-ban: Merlion (a városállam jelképe a félig hal, félig oroszlán) gyönyörű kilátással az öbölre, a régi parlament, a műemlékké nyilvánított Raffles Hotel, Legfelsőbb Bíróság, városháza, Szent András Székesegyház, a városközpont ultramodern épületei, a Singapore folyó menti gyönyörű házsorok, Kis India, Kínai negyed. Szingapúr egyik leglenyűgözőbb modern építészeti jelensége a tengertől visszahódított területen kialakított Gardens by the Bay parkban felépített Szuperfa-liget, ahova szintén ellátogatunk a városnézés során. Szállás Szingapúrban.

6. nap: Szingapúr
A szingapúri városnézés folytatása: Orchidea Kert megtekintése, majd kirándulás a Sentosa-szigetre, mely egykor katonai bázis volt. Ma már igazi trópusi Disneyland-ként funkcionál, rengeteg természeti és mesterséges látványossággal kiépített hely. Délután szabadprogram Szingapúr központjában, a híres 2 km hosszú bevásárlóutca – az Orchard Road – környékén. Szállás Szingapúrban.

7. nap: Yogyakarta– Prambanan
Délelőtt átrepülünk Indonéziába. YOGYAKARTA-ban felkeressük Prambanan hindu, kőcsipkés templomait, melyek az UNESCO Világörökség helyszínei közé tartoznak. Szállás a Közép-Jáva szívében fekvő Yogyakarta-ban.

8. nap: Yogyakarta – Borobudur
Városnézés YOGYAKARTA-ban, a „művészetek fővárosában”: Szultáni palota, Wayang árnyékbábokat készítő műhely, ezüst patkolókovács műhely és a Sonobudoyo Múzeum (gyűjteményében jávai batikolt textíliák, antik bútorok, gamelán hangszerek, wayang árnyékbábok, maszkok, fegyverek stb.). Utazás BOROBUDUR-ba, a buddhista templomegyütteshez. Az odavezető teraszokat kb. 5 km hosszan Buddha tanításait ábrázoló domborművek, a szentélyt pedig 504 különböző Buddha-szobor díszíti. Az építkezés a IX. sz. közepéig tartott, ekkorra a környékbeli lakosság megfogyatkozott. Az angol hódítók csak a XIX. sz. elején bukkantak a grandiózus kőpiramisra. Este fakultatív Rámájána táncos előadás megtekintése vacsorával. Szállás Yogyakartában.

9. nap: Yogyakarta – Bali /Denpasar – Ubud
Délelőtt átrepülünk Denpasar-ba, BALI szigetére. Érkezést követően utazás UBUD-ba. A zöldellő rizsföldekkel és dzsungellel körbevett városka Bali igazi spirituális központja, ahol intenzíven szívhatjuk magunkba a különleges Balinéz kultúrát. Pihenés, szállás Ubudban.

10. nap: Kintamani – Besakih – Tenganan
Kirándulásunk elsősorban Bali természeti, kulturális és művészeti értékeire összpontosít. KINTAMANI fontos gyümölcs- és zöldségtermő vidék. Itt élvezhetjük a tiszta levegőt, a még működő Batur vulkán és a krátertó látványát. BESAKIH „Anyatemploma” az Agung tűzhányó oldalán épült, hogy az isteneknek minél kevesebbet kelljen utazniuk az áldozatokért. Igazából nem egyetlen templom, hanem több templom komplexuma, mely a leghatalmasabb és legszentebb minden templom között. TENGANAN Bali egyik legősibb falva, lakosai a bali aga hagyományainak követői. A település híres a kultikus textíliáiról, melyet a turisták is előszeretettel vásárolnak, hiszen a legendák szerint, viselőit megóvja a gonosz varázslattól. Szállás Ubudban.

11. nap: Batubulan – Mengwi – Tanah Lot
BATUBULAN-ban Barong és Keris táncbemutatón veszünk részt. Itt készülnek a balinéz templomok bejáratait, a hídfőket védelmező őrzőszellemek, az útkereszteződéseket vigyázó mitológiai teremtmények szobrai is. MENGWI temploma az egykori királyság székhelyének fő látnivalója a XVIII. századból. A Batukaru vulkán alatt lévő BRATAN-TÓ partján épült Devi Danun istennő számára felszentelt Ulun Danu temploma, amely a szinte a víz felszínén lebegő hindu-buddhista szentélyről vált világhírűvé. A festői TANAH LOT a délnyugati tengerpart legszebb dísze. A balinézek úgy tartják, hogy a templomszigetet tengeri kígyók őrzik. Az éles szirtekkel körülvett építmény csak apálykor közelíthető meg, és kizárólag hinduk léphetnek a szentélybe, melynek lenyűgöző látványa is örök élményt nyújt. Szállás Ubudban.

12. nap: Bali – Ubud – Denpasar
Délelőtt pihenés, szabadprogram. Ajánljuk meglátogatni UBUD sok csodálatos gyűjteménnyel rendelkező művészeti galériáját, továbbá kézműves piacain is érdemes körbenézni. Visszautazás DENPASAR-ba, a sziget fővárosába, ahol szembetűnő a hagyomány és a modern világ egyidejű jelenléte, hiszen a XXI. századra jellemző lakóparkok, bevásárlóközpontok mellett a belváros területén még érintetlen rizsföldek váltják egymást. Transzfer a repülőtérre, majd az esti órákban hazautazás Budapestre átszállással. Éjszaka a repülőn.
KÉRJÜK, hogy esetleges hosszabbítási igényüket jelentkezéskor közöljék, a repülőjegy módosítása miatt.

13. nap: Budapest
Érkezés Budapestre a reggeli órákban a menetrend függvényében.


HA IDEJE ENGEDI, PIHENJEN TOVÁBB BALI TENGERPARTJÁN!
KÉRJEN IRODÁNKBAN AJÁNLATOT EGYÉNI HOSSZABBÍTÁSI LEHETŐSÉGRE!

 

UNESCO Világörökségek:
- Melaka: óváros
- Borobudur: Buddhista templomegyüttes
- Yogyakarta: Prambanan Hindu templomok
- Bali: kultúrtáj (öntözőrendszer - subak)

TRÓPUSI TÁJAKON

2020. 05. 20.
13 nap
498 500 HUF/fő

Repülőtéri illeték: kb. 154.000,- Ft (Az indulásig változhat!)
Belső repülőjegyek: kb. 430,- USD (Utazás előtt, az irodában fizetendő!)
Egyágyas felár: 174.500,- Ft


Fakultatív program: (min. 10 fő esetén):
- Rámájána előadás vacsorával Yogyakartában: 30,- USD (helyszínen fizetendő)


A részvételi díj a belépőjegyek árát tartalmazza.


Kedvezményes csoportos útlemondási biztosítás díja: 1,5 %. A BBP utasbiztosítást a részvételi díj tartalmazza!
Kötelező Szervízdíj / Borravaló: 70,- USD (Helyi idegenvezetők, gépkocsivezetők stb. részére!)
Felhívjuk szíves figyelmüket arra, hogy a Szervízdíj / Borravaló az idegenforgalomban bevett szokás, ajánlott, egyes országokban pedig kötelező (pl. gépkocsivezető, idegenvezető, szállodák, éttermek stb.). A helyiek az ajánlott borravalót elvárják, kötelezőnek tekintik!

 

A részvételi díj tartalmazza:
- repülőjegyet Budapest – Kuala Lumpur és Denpasar – Budapest útvonalon átszállással Dohában
- közlekedést a körutazáson légkondicionált autóbusszal
- 10 éjszaka szállást helyi középkategóriás szállodák 2 ágyas, zuhanyzós / WC-s szobáiban
- félpanziós ellátást: reggeli és ebéd vagy vacsora a programoktól függően a 2. nap ebédtől a 12. nap ebédig
- kirándulásokat a program szerint
- belépőjegyek árait
- magyar és helyi idegenvezetést
- ATLASZ Prémium utasbiztosítást (Colonnade Biztosító)

A részvételi díj nem tartalmazza:
- repülőtéri illetéket: kb. 154.000,- Ft / fő (Az indulásig változhat!)
- belső repülőjegy árát: 430,- USD / fő (Irodánkban fizetendő készpénzben vagy bankszámlánkra befizetve szintén készpénzben!)
A fenti USD összeg FIZETÉSI határideje:
az utazás időpontját megelőző 61. nap, azaz 2020. március 19-e!
- kedvezményes csoportos útlemondási biztosítás díját (1,5%)
- kötelező szervízdíjat / borravalót a helyi személyzet részére: 70,- USD / fő
- minimális utaslétszám hiányában, 15 – 19 fő indulása esetén a 39.800,- Ft-os / fő felárat
- valamint az egyéb, a fentiekben nem említett, az utazás során felmerülő költségeket (pl. személyes jellegű kiadásokat)

Foglalási díj: 3.000,- Ft/foglalás

AZ UTAZÁSHOZ MAGYAR ÁLLAMPOLGÁROK RÉSZÉRE VÍZUM NEM SZÜKSÉGES!

 

A változtatás jogát fenntartjuk!

Nem foglalható
Út neve: TRÓPUSI TÁJAKON
Dátuma:
Jelentkezők száma:
Főutas vezetéknév:
Főutas utónév:
További utasok:
Az Ön címe:
Az Ön telefonszáma:
Az Ön e-mail címe:
Megjegyzés:
Az adatkezelési szabályzatot elfogadom!

VALUTAVÁLTÓ

HARIS TRAVEL CLUB

1075 Budapest, Károly körút 11. 3. emelet

Tel: +36 1 317-2354, + 36 1 327-0793

Mobil: +36 30 247-9008; +36 30 247-9009

Fax: +36 1 317-8613

E-mail: info@haristravel.hu

www.haristravel.com

Eng.szám: R-1153/95/99

TRÓPUSI TÁJAKON

MALAJZIA - SZINGAPÚR - INDONÉZIA - BALI KÖRUTAZÁS

Indulási dátumok:
2020.05.20

Kalandozzon velünk a távoli Délkelet-Ázsia varázslatos tájain!

 

Utazás: menetrend szerinti repülőjáratokkal átszállással Dohában, Budapest – Kuala Lumpur és Denpasar – Budapest útvonalon, a körutazáson légkondicionált autóbuszokkal, helyi repülőjáratokkal Szingapúr - Yogyakarta és Yogyakarta – Denpasar között.
Elhelyezés: helyi középkategóriás szállodák 2 ágyas, fürdőszobás / WC-s szobáiban.
Ellátás: félpanzió (reggeli és ebéd vagy vacsora a programoktól függően)

 

1. nap: Budapest – Kuala Lumpur
Délelőtt elutazás Budapestről átszállással Kuala Lumpurba. Éjszaka a repülőn.

2. nap: Kuala Lumpur – Putrayaja – Kuala Lumpur
Érkezés a délelőtti órákban Kuala Lumpurba. A városnézést Malajzia adminisztratív fővárosában, PUTRAJAYA-ban kezdjük. A szövetségi kormány székhelye és az ország közigazgatási központja nevét az első malajziai miniszterelnök tiszteletére kapta és a közelmúltban építészeti, technológiai és környezetvédelmi csodákkal büszkélkedő várossá nőtte ki magát. A legismertebb látnivalók megtekintése: Seri Perdana (miniszterelnöki rezidencia), a rózsaszín kupolás Putra Mosque, Istana Melawati (a királyi család lakhelye), Istana Kehakiman (Igazságügyi palota). Ebéd Kuala Lumpur hangulatos Bukit Bintang éttermi negyedében, majd transzfer a szállodába, pihenés és szabadidő. Szállás Kuala Lumpurban.

3. nap: Kuala Lumpur
Kirándulás a Batu barlangokhoz, ahol rendkívül sok barlang és hindu szentély található. A templomrendszer ritka természeti képződményei közül a legnagyobb és legnépszerűbb a Templombarlang, ahol a szentély megtekintéséhez először meg kell mászni 276 lépcsőfokot. Ha ez sikerült, akkor egy életre szóló élményben lesz részünk! Visszatérés KUALA LUMPUR-ba, ahol a városnézés során megtekintjük Malajzia fővárosának legismertebb látnivalóit: a híres Petronas ikertornyok, a Jamek Mosque (a város egyik legrégebbi mecsete), a régi és az új Királyi Palota, a Nemzeti Emlékmű, a Nemzeti Mecset, a Függetlenség tere és a kínai negyedben a színpompás Sri Mariamman hindu templom. Este maláj táncműsorral egybekötött vacsora. Szállás Kuala Lumpurban.

4. nap: Kuala Lumpur – Melaka – Johor
Utazás az UNESCO világörökségi listán szereplő MELAKA-ba. A települést Parameswara, palembang-i hindu herceg alapította. Egykor portugál, holland majd angol gyarmat volt, az épületek máig őrzik az európai befolyás jegyeit. Ebédet követően városnézés: Porta de Santiago, Szent Pál templom, Stadhuys épülete, a Keresztény templom, Cheng Hoon Teng templom (legrégibb kínai templom Malajziában) stb. Továbbutazás autóbusszal Szingapúr irányába, szállás Johorban.

5. nap: Szingapúr
Utazás SZINGAPÚR-ba, az egykori brit gyarmat, a világ egyik legkisebb és legsikeresebb országába. A tradicionális kínai és ázsiai építészet elemeit lélegzetelállító módon ötvözik a modern építészeti és a legmodernebb technológiai, megoldásokkal. Városnézés SZINGAPÚR-ban: Merlion (a városállam jelképe a félig hal, félig oroszlán) gyönyörű kilátással az öbölre, a régi parlament, a műemlékké nyilvánított Raffles Hotel, Legfelsőbb Bíróság, városháza, Szent András Székesegyház, a városközpont ultramodern épületei, a Singapore folyó menti gyönyörű házsorok, Kis India, Kínai negyed. Szingapúr egyik leglenyűgözőbb modern építészeti jelensége a tengertől visszahódított területen kialakított Gardens by the Bay parkban felépített Szuperfa-liget, ahova szintén ellátogatunk a városnézés során. Szállás Szingapúrban.

6. nap: Szingapúr
A szingapúri városnézés folytatása: Orchidea Kert megtekintése, majd kirándulás a Sentosa-szigetre, mely egykor katonai bázis volt. Ma már igazi trópusi Disneyland-ként funkcionál, rengeteg természeti és mesterséges látványossággal kiépített hely. Délután szabadprogram Szingapúr központjában, a híres 2 km hosszú bevásárlóutca – az Orchard Road – környékén. Szállás Szingapúrban.

7. nap: Yogyakarta– Prambanan
Délelőtt átrepülünk Indonéziába. YOGYAKARTA-ban felkeressük Prambanan hindu, kőcsipkés templomait, melyek az UNESCO Világörökség helyszínei közé tartoznak. Szállás a Közép-Jáva szívében fekvő Yogyakarta-ban.

8. nap: Yogyakarta – Borobudur
Városnézés YOGYAKARTA-ban, a „művészetek fővárosában”: Szultáni palota, Wayang árnyékbábokat készítő műhely, ezüst patkolókovács műhely és a Sonobudoyo Múzeum (gyűjteményében jávai batikolt textíliák, antik bútorok, gamelán hangszerek, wayang árnyékbábok, maszkok, fegyverek stb.). Utazás BOROBUDUR-ba, a buddhista templomegyütteshez. Az odavezető teraszokat kb. 5 km hosszan Buddha tanításait ábrázoló domborművek, a szentélyt pedig 504 különböző Buddha-szobor díszíti. Az építkezés a IX. sz. közepéig tartott, ekkorra a környékbeli lakosság megfogyatkozott. Az angol hódítók csak a XIX. sz. elején bukkantak a grandiózus kőpiramisra. Este fakultatív Rámájána táncos előadás megtekintése vacsorával. Szállás Yogyakartában.

9. nap: Yogyakarta – Bali /Denpasar – Ubud
Délelőtt átrepülünk Denpasar-ba, BALI szigetére. Érkezést követően utazás UBUD-ba. A zöldellő rizsföldekkel és dzsungellel körbevett városka Bali igazi spirituális központja, ahol intenzíven szívhatjuk magunkba a különleges Balinéz kultúrát. Pihenés, szállás Ubudban.

10. nap: Kintamani – Besakih – Tenganan
Kirándulásunk elsősorban Bali természeti, kulturális és művészeti értékeire összpontosít. KINTAMANI fontos gyümölcs- és zöldségtermő vidék. Itt élvezhetjük a tiszta levegőt, a még működő Batur vulkán és a krátertó látványát. BESAKIH „Anyatemploma” az Agung tűzhányó oldalán épült, hogy az isteneknek minél kevesebbet kelljen utazniuk az áldozatokért. Igazából nem egyetlen templom, hanem több templom komplexuma, mely a leghatalmasabb és legszentebb minden templom között. TENGANAN Bali egyik legősibb falva, lakosai a bali aga hagyományainak követői. A település híres a kultikus textíliáiról, melyet a turisták is előszeretettel vásárolnak, hiszen a legendák szerint, viselőit megóvja a gonosz varázslattól. Szállás Ubudban.

11. nap: Batubulan – Mengwi – Tanah Lot
BATUBULAN-ban Barong és Keris táncbemutatón veszünk részt. Itt készülnek a balinéz templomok bejáratait, a hídfőket védelmező őrzőszellemek, az útkereszteződéseket vigyázó mitológiai teremtmények szobrai is. MENGWI temploma az egykori királyság székhelyének fő látnivalója a XVIII. századból. A Batukaru vulkán alatt lévő BRATAN-TÓ partján épült Devi Danun istennő számára felszentelt Ulun Danu temploma, amely a szinte a víz felszínén lebegő hindu-buddhista szentélyről vált világhírűvé. A festői TANAH LOT a délnyugati tengerpart legszebb dísze. A balinézek úgy tartják, hogy a templomszigetet tengeri kígyók őrzik. Az éles szirtekkel körülvett építmény csak apálykor közelíthető meg, és kizárólag hinduk léphetnek a szentélybe, melynek lenyűgöző látványa is örök élményt nyújt. Szállás Ubudban.

12. nap: Bali – Ubud – Denpasar
Délelőtt pihenés, szabadprogram. Ajánljuk meglátogatni UBUD sok csodálatos gyűjteménnyel rendelkező művészeti galériáját, továbbá kézműves piacain is érdemes körbenézni. Visszautazás DENPASAR-ba, a sziget fővárosába, ahol szembetűnő a hagyomány és a modern világ egyidejű jelenléte, hiszen a XXI. századra jellemző lakóparkok, bevásárlóközpontok mellett a belváros területén még érintetlen rizsföldek váltják egymást. Transzfer a repülőtérre, majd az esti órákban hazautazás Budapestre átszállással. Éjszaka a repülőn.
KÉRJÜK, hogy esetleges hosszabbítási igényüket jelentkezéskor közöljék, a repülőjegy módosítása miatt.

13. nap: Budapest
Érkezés Budapestre a reggeli órákban a menetrend függvényében.


HA IDEJE ENGEDI, PIHENJEN TOVÁBB BALI TENGERPARTJÁN!
KÉRJEN IRODÁNKBAN AJÁNLATOT EGYÉNI HOSSZABBÍTÁSI LEHETŐSÉGRE!

 

UNESCO Világörökségek:
- Melaka: óváros
- Borobudur: Buddhista templomegyüttes
- Yogyakarta: Prambanan Hindu templomok
- Bali: kultúrtáj (öntözőrendszer - subak)

Árak:
498 500 HUF

Repülőtéri illeték: kb. 154.000,- Ft (Az indulásig változhat!)
Belső repülőjegyek: kb. 430,- USD (Utazás előtt, az irodában fizetendő!)
Egyágyas felár: 174.500,- Ft


Fakultatív program: (min. 10 fő esetén):
- Rámájána előadás vacsorával Yogyakartában: 30,- USD (helyszínen fizetendő)


A részvételi díj a belépőjegyek árát tartalmazza.


Kedvezményes csoportos útlemondási biztosítás díja: 1,5 %. A BBP utasbiztosítást a részvételi díj tartalmazza!
Kötelező Szervízdíj / Borravaló: 70,- USD (Helyi idegenvezetők, gépkocsivezetők stb. részére!)
Felhívjuk szíves figyelmüket arra, hogy a Szervízdíj / Borravaló az idegenforgalomban bevett szokás, ajánlott, egyes országokban pedig kötelező (pl. gépkocsivezető, idegenvezető, szállodák, éttermek stb.). A helyiek az ajánlott borravalót elvárják, kötelezőnek tekintik!

 

A részvételi díj tartalmazza:
- repülőjegyet Budapest – Kuala Lumpur és Denpasar – Budapest útvonalon átszállással Dohában
- közlekedést a körutazáson légkondicionált autóbusszal
- 10 éjszaka szállást helyi középkategóriás szállodák 2 ágyas, zuhanyzós / WC-s szobáiban
- félpanziós ellátást: reggeli és ebéd vagy vacsora a programoktól függően a 2. nap ebédtől a 12. nap ebédig
- kirándulásokat a program szerint
- belépőjegyek árait
- magyar és helyi idegenvezetést
- ATLASZ Prémium utasbiztosítást (Colonnade Biztosító)

A részvételi díj nem tartalmazza:
- repülőtéri illetéket: kb. 154.000,- Ft / fő (Az indulásig változhat!)
- belső repülőjegy árát: 430,- USD / fő (Irodánkban fizetendő készpénzben vagy bankszámlánkra befizetve szintén készpénzben!)
A fenti USD összeg FIZETÉSI határideje:
az utazás időpontját megelőző 61. nap, azaz 2020. március 19-e!
- kedvezményes csoportos útlemondási biztosítás díját (1,5%)
- kötelező szervízdíjat / borravalót a helyi személyzet részére: 70,- USD / fő
- minimális utaslétszám hiányában, 15 – 19 fő indulása esetén a 39.800,- Ft-os / fő felárat
- valamint az egyéb, a fentiekben nem említett, az utazás során felmerülő költségeket (pl. személyes jellegű kiadásokat)

Foglalási díj: 3.000,- Ft/foglalás

AZ UTAZÁSHOZ MAGYAR ÁLLAMPOLGÁROK RÉSZÉRE VÍZUM NEM SZÜKSÉGES!

 

SELECT * FROM article_cikk WHERE csoport_id=131 and article_category_id=1 and aktiv=1 and ellenor=1 and (erv_date>=CURDATE() or erv_date='0000-00-00')