VELENCE AZ ADRIA KIRÁLYNŐJE

Időpontok / árak

Időpont Nap/éj Utazás Szobatípus Alapár Foglalás
Jelenleg nincs tervezett indulás!
Ajánlatkérés

Teljes ár: 89.800,- Ft

Egyágyas (erkély nélküli szoba) felár: 17.000,- Ft

Légkondicionálás (lekérésre, limitáltan elérhető) felára: 7.800,- Ft/szoba.

Belépő- és hajójegyek ára Velencébe és a környéki szigetekre, továbbá a fülhallgató és helyi szervízdíj a szálloda személyzete részére: kb. 65,- € (helyszínen fizetendő)

Kedvezményes csoportos útlemondási biztosítás díja: 2 %.
A BBP utasbiztosítást a teljes ár tartalmazza!

Többnapos programjainknál a feltüntetett díj 1 fő részére, a megjelölt szobatípusban való elhelyezésre és a programban szereplő alap ellátásra vonatkozik, és az utazás meghirdetett programjában szereplő minden kötelezően fizetendő díjat tartalmaz. A díjon felül – igény szerint – fizethető: fakultatív programok, belépők, extra étkezések, vízumdíjak, valamint az útlemondási biztosítás díja. További szobatípusok és a létszámnak megfelelő pontos ár meghatározásához használja a „Foglalás” gombot.
Segíthetünk?

Kérdése van?

Kérdezzen szakértő kollégáinktól alábbi elérhetőségeinken


+36 (1) 327 0793

info@haristravel.hu

Adja meg telefonszámát és munkatársunk munkanapokon 24 órán belül visszahívja!

Kijelentem, hogy a személyes adataimat utazási információ-szolgáltatás, telefonon történő nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatót meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott telefonszámon a felhívjon és utazás témakörben tematikus szolgáltatást nyújtson és kijelentem, hogy 16. életévét betöltött személy vagyok.
Visszahívást kérek!

Utazás: légkondicionált autóbusszal.
Elhelyezés: Lido di Jesoloban középkategóriás szálloda 2-3 ágyas, zuhanyozós / WC-s szobáiban.
Ellátás: félpanzió (reggeli és vacsora).


1. nap: Budapest – Ljubljana – Aquileia – Lido di Jesolo (kb. 700 km)
Utazás Budapestről Szlovénián keresztül, rövid pihenővel AQUILEIA-ban, a Római Birodalom egykoron jelentős és gazdag városában. Augustus császár itt fogadta Nagy Heródest, Judea királyát, de nevezetes zsinat helyszíneként is említhetjük a IV. század végén, amelyen Szt. Ambrus is részt vett. Az impozáns, IV. században épült bazilika eredeti falainak jó része, valamint a főhajó és a kripta padlómozaikjai épségben fennmaradtak. Ma is lenyűgözően hatnak a látogatókra. Vacsora, szállás Lido di Jesoloban.

2.nap: Velence (kb. 50 km)
Egész napos kirándulás VELENCÉ-be, ahova Punta Sabbioni felől hajóval utazunk. Az „Adria királynőjének” is nevezett város különleges szépségű, tele műemlékkel. A középkortól, az egymást követő dózsék uralma alatt Velence hatalma Konstantinápolyig, azaz Isztambulig kiterjedt. A felhalmozott gazdagság páratlan műalkotásokban öltött testet, amelyből a mai nap egy kis ízelítőt kapunk. Városnézés helyi idegenvezető közreműködésével: Doge Palota, Szent Márk tér, Szent Márk Bazilika. Séta a magyar idegenvezetővel Rialto, Frari, Goldoni szobor stb. Délután szabadidő. Este visszautazás Lido di Jesoloba, vacsora és szállás.

3.nap: Murano – Burano – Torcello (kb. 50 km)
Hajókirándulás a VELENCE környéki festői szigetekre. MURANO hasonlóan Velencéhez több kisebb szigetből áll, hidakkal összekötve. A XIII. századtól az üvegkészítés központja, néhány vízparti épület ebből a korból maradt fenn. BURANO a lagúnák legfestőibb szigete a csipkekészítés jeles helyszíne, már messziről felismerhető templomának megdőlt tornyáról. A népes sziget vízpartja mentén élénkszínű házak sorakoznak. TORCELLO mondhatja magáénak a lagúnák legrégebbi épületét, a VII. század elején épült Santa Maria dell’Assunta dómot. A hajókirándulás után visszautazás Lido di Jesoloba, vacsora é szállás.

4. nap: Lido di Jesolo – Trieszt – Budapest (kb. 700 km)
Hazautazás Szlovénián keresztül, rövid pihenővel TRIESZT-ben, a Miramare kastélynál. A kastély a tragikus sorsú Ferenc Miksa nevével és később Sissi legendájával is szorosan egybefonódott. Érkezés Budapestre az esti órákban.


UNESCO Világörökség: Velence és a lagúnákTeljes ár: 89.800,- Ft

Egyágyas (erkély nélküli szoba) felár: 17.000,- Ft

Légkondicionálás (lekérésre, limitáltan elérhető) felára: 7.800,- Ft/szoba.

Belépő- és hajójegyek ára Velencébe és a környéki szigetekre, továbbá a fülhallgató és helyi szervízdíj a szálloda személyzete részére: kb. 65,- € (helyszínen fizetendő)

Kedvezményes csoportos útlemondási biztosítás díja: 2 %.
A BBP utasbiztosítást a teljes ár tartalmazza!

Kérjük, kövessék figyelemmel a Konzuli Szolgálat folyamatosan frissülő weboldalát, ahol aktuális információkat talál az utazást érintő országról.  Az oldalon az országba belépéshez szükséges okmányok, beutazási szabályok, vámszabályok és egyéb hasznos tanácsok olvashatóak.

https://konzuliszolgalat.kormany.hu/europa-utazasi-tanacsok?olaszorszag

Hasonló utazások