VARÁZSLATOS DÉL-KOREA ÉS JEJU-SZIGET CSODÁI

Időpontok / árak

Időpont Nap/éj Utazás Szobatípus Alapár Foglalás
Jelenleg nincs tervezett indulás!
Ajánlatkérés

A részvételi díj tartalmazza:
- repülőjegyet Budapest – Szöul – Budapest útvonalon átszállással
- közlekedést a körutazáson légkondicionált autóbusszal, gyorsvonattal
- 9 éjszaka szállást helyi középkategóriás szállodák 2 ágyas, zuhanyzós / WC-s szobáiban
- félpanziót (reggeli, 7 alkalommal ebéd vagy vacsora, 1 alkalommal koreai grill vacsora)
- kirándulásokat a program szerint
- belépőjegyek árait
- magyar és helyi idegenvezetést
- ATLASZ Prémium utasbiztosítást (Colonnade Biztosító)

A részvételi díj nem tartalmazza:
- repülőtéri illetéket: kb. 158.500,- Ft / fő (Az indulásig változhat!)
- a belföldi repülőjegyek árát: 280,- USD / fő (Irodánkban utazás előtt fizetendő készpénzben vagy bankszámlánkra készpénzben befizetve!).
A fenti USD összeg FIZETÉSI határideje: az utazás időpontját megelőző 61. nap, azaz 2020. március 9.-e!
- kedvezményes csoportos útlemondási biztosítás díját (1,5%)
- fakultatív programok árát a programban leírtak alapján
- szervízdíjat / borravalót a helyi személyzet részére: 60,- USD / fő
- minimális utaslétszám hiányában, 15 – 19 fő indulása esetén az 50.500,- Ft-os / fő felárat
- valamint az egyéb, a fentiekben nem említett, az utazás során felmerülő költségeket (pl. személyes jellegű kiadásokat)
- egyágyas felár: 169.900,- Ft

Többnapos programjainknál a feltüntetett díj a megjelölt szobatípusra és a programban szereplő alap ellátásra vonatkozik, és az utazás meghirdetett programjában szereplő minden kötelezően fizetendő díjat tartalmaz. A díjon felül – igény szerint – fizethető: fakultatív programok, belépők, extra étkezések, vízumdíjak, valamint az útlemondási biztosítás díja. További szobatípusok és a létszámnak megfelelő pontos ár meghatározásához használja a „Foglalás” gombot.
Segíthetünk?

Kérdése van?

Kérdezzen szakértő kollégáinktól alábbi elérhetőségeinken


+36 (1) 327 0793

info@haristravel.hu

Adja meg telefonszámát és munkatársunk munkanapokon 24 órán belül visszahívja!

Kijelentem, hogy a személyes adataimat utazási információ-szolgáltatás, telefonon történő nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatót meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott telefonszámon a felhívjon és utazás témakörben tematikus szolgáltatást nyújtson és kijelentem, hogy 16. életévét betöltött személy vagyok.
Visszahívást kérek!

Utazás: Budapest – Szöul – Budapest útvonalon nemzetközi repülőjárattal, a körutazás során KTX gyorsvonattal, helyi repülőjáratokkal és autóbusszal.
Elhelyezés: helyi középkategóriás szállodák 2 ágyas, fürdőszobás / WC-s szobáiban.
Ellátás: félpanzió (reggeli, 7 alkalommal ebéd vagy vacsora, 1 alkalommal koreai BBQ vacsora)


1-2. nap: Budapest – Szöul
Elutazás Budapestről átszállással Szöulba. Éjszaka a repülőgépen, érkezés a koreai fővárosba második nap délután. A város esti forgatagának felfedezése útban a szálloda felé. Szállás Szöulban.

3. nap: Szöul
Egész napos városnézés SZÖULban. A Gyeongbok Palota az öt megmaradt palota közül a legnagyobb és legpompásabb. A Csoszon-dinasztia uralkodása idején ez volt a központi királyi palota, melynek komplexumához gyönyörű templomok, pavilonok, múzeumok tartoznak. A Cshangdokkung a koreai Csoszon-dinasztia szöuli öt palotája közül a másodikként épült 1405-ben. Nevének jelentése „virágzó erény”. Megépítésétől a japán támadásig másodlagos palotaként funkcionált, az újjáépítés után ez lett a dinasztia székhelye, több mint 250 éven át. A palota az UNESCO Világörökség része, itt forgatták a nagysikerű „ A palota ékköve” című kosztümös sorozat néhány epizódját. A nap folyamán ellátogatunk még a két palota közelében található középkori városmagba is (Bukchon Hanok). Szállás Szöulban.

4. nap: Demilitarizált övezet – Szöul
Kirándulás a Szöultól csupán 40 km-re fekvő Koreai Demilitarizált Övezethez. A 258 km hosszú és 4 km széles határsáv választja el egymástól a két Koreát. A világ legveszélyesebb demarkációs vonalát a déli oldalon a világ egyik legfejlettebb hadserege védi. Irány a két Korea közti határátkelő, az Egyesülés hídja, majd a Demilitarizált övezet látogatóközpontja! Megnézünk még egy véletlenül felfedezett harmadik alagutat is, melyen óránként akár 10.000 katona képes áthaladni. Délután a városnézés folytatása SZÖUL-ban: Városháza és környéke, ahol a hagyományos koreai kultúra találkozik a felhőkarcolók modern világával, a Toksu palota, ahol szerencsés esetben egy őrségváltási ceremóniát is láthatunk, Gangnam negyed köztük a Samsung központjával, majd befejezésként a 236 méter magas N Szöul-toronyból megcsodáljuk a hatalmas metropolisz panorámáját. Szállás Szöulban.

5. nap: Szuvon (Suwon) – Szöul
Kirándulás SZUVON-ba, ahol megnézzük a Hwaseong erődöt és a Haenggung palotát, mely szintén UNESCO világörökségi helyszín. Utána látogatás Korea legnagyobb csoszon-kori skanzenjébe, Minsok faluba. Szöulba visszaérkezve belevetjük magunkat a világhírű, közel 600 éves hagyománnyal bíró Namdaemun piac forgatagába. A napot egy igazi koreai barbeque vacsorával zárjuk. Szállás Szöulban.

6. nap: Szöul – Heinsza (Haeinsa) – Kjongdzsu (Gyeongju)
Reggel transzfer a vasútállomásra, utazás a KTX szuper-expressz vonattal DAEGU-ba. Kirándulás a Kajaszan (Gajaszan) Nemzeti Parkba, a Heinsza-szentély megtekintése. Dél-Korea legjelentősebb, IX. századi buddhista szentélye az UNESCO világörökség része. Itt található a Tripitaka Koreana, a buddhista írások legátfogóbb dél-kelet ázsiai gyűjteménye, mintegy 80.000 lenyomattal. Ezt követően irány KJONGDZSU városa.
„Korea Athénja”-ban, a Silla dinasztia egykori fővárosában ismerkedés a Silla királyság emlékeivel: palota maradványok, erődítmények, templomok, királyi sírok. Szállás Kjongdzsuban.

7. nap: Kjongdzsu (Gyeongju)
Kirándulás a Silla birodalom területén. A Szokkuram sziklabarlang a világ egyik legfontosabb buddhista búcsújáróhelye a híres buddha szoborral. A Pulguksza-szentély az egyik legrégebbi kolostor-együttes, több eredeti Silla ereklyével. Cheomseongdae, a világ legrégebbi csillagvizsgálója. A nap során ellátogatunk még egy XV. századi, csoszon-kori, dombokra épült JANGDONG faluba is, mely az UNESCO világörökség része. A falu 160 házának egyharmada 200 évnél idősebb. Szállás Kjongdzsuban.

8. nap: Gyeongju – Puszan
Utazás PUSZAN-ba, Dél-Korea második legnagyobb városába. Útközben megállunk az ország egyik legnagyobb templománál, a Tongdosa-szentélynél. Puszan főbb látnivalóinak megtekintése: Jagalchi halpiac, Yongdusan Park és torony, Gukje piac, Haeundae tengerpart, Yonggungsa szentély, a busani nemzetközi filmfesztiválról elnevezett BIFF tér. Szállás Busanban.

9. nap: Puszan – Jeju (Csedzsu-sziget)
Utazás a menetrend függvényében JEJU szigetre. A sziget szubtropikus klímájának és természeti adottságainak köszönheti népszerűségét. A vulkáni sziget 2007 óta az UNESCO világörökség része. Érkezést követően a keleti partvidék egyik legszebb részén, a Seopjikoji foknál élvezhetjük Jeju páratlan természeti szépségét. Majd látogatást teszünk a koreai népszokásokat bemutató Seongeup skanzenben. A sziget egyik legkeresettebb látványossága visszarepíti a látogatókat az 1890-es évekbe. Található közöttük hegyi falu, halászfalu és sámánista falu több mint 40 hektáros területen. A sziget jelképeként váltak ismertté a vulkáni lávából létrejött, és leginkább nagypapákhoz hasonlított Dolharubang szobrok, melyek a Samseonghyeol Múzeumban tekinthetünk meg. Szállás Jejun.

10. nap: Jeju
Jeju megismerését folytatva séta az ikonikus Sárkányfej Sziklájánál és a Jusangjeoli szirtnél. Kirándulás Cheonjiyeon vízeséshez, mely méltán viseli az „Isten tava” elnevezést. A legenda szerint hét tündér kísérte a mennyek királyát, aki lejött az égből, hogy megfürödjön a tó tiszta vizében. A vízesés 22 méter magas, 12 méter széles, és 20 méter mély. A Jeongbang Ázsia egyetlen olyan vízesése, mely közvetlenül a tengerbe ömlik, meghittségéből adódóan a szerelmesek párok kedvelt helyszíne. A „Love Land Téma Park” Korea egyetlen téma parkja, ahol a szerelem, az erotika és a művészet találkozik. A szöuli Hongik egyetem 20 végzős szobrásza hozta létre 2004-ben, a mintegy 140 műalkotást. A Hallim parkban pálmák és más trópusi növények veszik körbe a láva barlangokat. A világ leghosszabb láva-barlangrendszere található itt: Mintegy 17 kilométer hosszan, több mint 20 barlangot foglal magába. Szállás Jejun.

11. nap: Jeju – Szöul
Visszautazás Dél-Korea fővárosába a menetrend függvényében. Délután szabadprogram vásárlási és étkezési lehetőséggel Szöulban. Hazautazás az éjjeli órákban átszállással, éjszaka a repülőn.

12. nap: Budapest
Érkezés Budapestre a menetrend függvényében a koradélutáni órákban.


UNESCO Világörökségek:
-Szöul: Cshangdokkung palotaegyüttes
-Suwon: Hwaseong erőd, Haenggung palota
-Kajaszan: Heinsza-szentély
-Észak-Kjongszan: Szokkuram-barlang és a Pulguksza templomegyüttes
-Jeju sziget


Egy társítást vállaló hölgy jelentkezését is várjuk!

Fedezze fel velünk a sokszínű Dél-Korea gyöngyszemeit tartalmas programokat ígérő és UNESCO világörökségi helyszínekben bővelkedő utazásunkon. Szöul nyüzsgő nagyvárosától Jeju varázslatos szigetéig betekintést nyerünk a koreai kultúrába, megcsodáljuk az élő történelmet és megkóstoljuk az ország gasztronómiai különlegességeit.

 


A részvételi díj tartalmazza:
- repülőjegyet Budapest – Szöul – Budapest útvonalon átszállással
- közlekedést a körutazáson légkondicionált autóbusszal, gyorsvonattal
- 9 éjszaka szállást helyi középkategóriás szállodák 2 ágyas, zuhanyzós / WC-s szobáiban
- félpanziót (reggeli, 7 alkalommal ebéd vagy vacsora, 1 alkalommal koreai grill vacsora)
- kirándulásokat a program szerint
- belépőjegyek árait
- magyar és helyi idegenvezetést
- ATLASZ Prémium utasbiztosítást (Colonnade Biztosító)

A részvételi díj nem tartalmazza:
- repülőtéri illetéket: kb. 158.500,- Ft / fő (Az indulásig változhat!)
- a belföldi repülőjegyek árát: 280,- USD / fő (Irodánkban utazás előtt fizetendő készpénzben vagy bankszámlánkra készpénzben befizetve!).
A fenti USD összeg FIZETÉSI határideje: az utazás időpontját megelőző 61. nap, azaz 2020. március 9.-e!
- kedvezményes csoportos útlemondási biztosítás díját (1,5%)
- fakultatív programok árát a programban leírtak alapján
- szervízdíjat / borravalót a helyi személyzet részére: 60,- USD / fő
- minimális utaslétszám hiányában, 15 – 19 fő indulása esetén az 50.500,- Ft-os / fő felárat
- valamint az egyéb, a fentiekben nem említett, az utazás során felmerülő költségeket (pl. személyes jellegű kiadásokat)
- egyágyas felár: 169.900,- Ft

Hasonló utazások